Σε μία περίπτωση ασθενούς με κορονοϊό που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σερρών αλλά αρνείται ότι νοσεί αναφέρθηκε ο υπεύθυνος της κλινικής COVID του νοσοκομείου, Θεόφιλος Καλλινικίδης.

Μιλώντας στο epiloges.tv, ο κ. Καλλινικίδης αναφερόμενος στην κατάσταση και στα στην πίεση που δέχονται τα νοσοκομεία, μίλησε για έναν άνδρα που νοσηλεύεται με κορονοϊό στις Σέρρες, και αρνείται πως νοσεί και θέλει να φύγει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ασθενής ζητάει από τους γιατρούς να υπογράψει ώστε να του επιτραπεί να φύγει από το νοσοκομείο και να πάει σπίτι του και ισχυρίζεται πως νοσεί από μία απλή γρίπη.

Ο υπεύθυνος της κλινικής υποστήριξε χθες πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν 500 ενεργά κρούσματα κορονοϊού στον νομό Σερρών και πως έως τη Δευτέρα, νοσηλευόταν σε απλές κλίνες 26 άτομα και 8 στη ΜΕΘ, με την πλειονότητα αυτών να είναι ανεμβολίαστοι.

Τέλος, ο Θεόφιλος Καλλινικίδης εξέφρασε τη διαφωνία του με τα νέα μέτρα ελευθερίας για τους εμβολιασμένους, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έπρεπε «να περιμένουμε λίγο ακόμη».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.