Και ήρθε η εποχή που όλοι μας αντιλαμβανόμαστε τη δύναμη που κρύβει το «μαζί». Η εποχή που γινόμαστε ένα και ερχόμαστε κοντά αν και «μακριά» για να προσφέρουμε σε εκείνους που μας χρειάζονται περισσότερο. 

Αυτό το «μαζί» αναδεικνύει και η ΑΒ Βασιλόπουλος και μέσα από την 11η Δράση Εθελοντισμού της, η οποία μετά από 11 χρόνια εθελοντισμού θεωρείται πλέον «έμπειρη» εθελόντρια! 

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, λοιπόν, μαζί με τους ανθρώπους – εθελοντές της, μας καλεί να γίνουμε κι εμείς Εθελοντές … μέσα από ένα SMS! Ένα SMS για καλό σκοπό, που στηρίζει την Τράπεζα Τροφίμων, το Ίδρυμα για την καταπολέμηση της πείνας και της σπατάλης τροφίμων. 

Η διαδικασία συμμετοχής στην εθελοντική δράση είναι απλή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα SMS, ή και όσα SMS θέλεις,με τη λέξη ΑΒ στο 19803*, από τις 13 έως τις 29 Σεπτεμβρίου, για την ενίσχυση του έργου της Τράπεζας Τροφίμων. Και για κάθε SMS που θα σταλεί, η ΑΒ Βασιλόπουλος θα προσφέρει 1 επιπλέον γεύμα σε χιλιάδες συνανθρώπους μας. Γιατί το φαγητό μάς συνδέει. Ειδικά όταν … το μοιραζόμαστε για καλό σκοπό! 

Η συλλογική αυτή προσπάθεια κορυφώνεται με ένα Facebook live, όπου όλοι μαζί -εργαζόμενοι, πελάτες, φίλοι και συνεργάτες της ΑΒ- παρέα με την food blogger, MadameGinger, και τον chef, Γιώργο Τσούλη, θα δημιουργήσουμε ένα λαχταριστό γεύμα χαράς για την Τράπεζα Τροφίμων. Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, στις 13.00, συντονιζόμαστε ζωντανά στη σελίδα της ΑΒ στο Facebook και στέλνουμε ακόμα περισσότερα SMS για… καλό σκοπό!  

Στο Facebook live θα συμμετέχουν και άλλοι καλεσμένοι – έκπληξη που, μαζί με όλους εμάς, θα βάλουν τις δικές τους πινελιές σε αυτή την ξεχωριστή συνταγή. 

Για όλα όσα νοιάζεσαι … με ένα SMS. Εσύ; Θα στείλεις σήμερα;

* Κόστος ανά SMS: 2,48€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας βάσει λογαριασμού. 

Τράπεζα Τροφίμων | Λεωφόρος Κρυονερίου 124, 14568 Κρυονέρι 

Γραμμή βοήθειας – παραπόνων: 210 6220025