Βόλτες σε σπίτια της Καστοριάς έκοβε ένα μινκ και μάλιστα επέλεγε τις σωληνώσεις της τουαλέτας για να εισβάλει στα κτήρια.

Το μινκ έγινε αντιληπτό από τους ενοίκους του πρώτου σπιτιού, οι οποίοι κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά δεν κατάφερε να το εντοπίσει. Λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με το ertnews.gr , μπήκε σε δεύτερο σπίτι στην ίδια γειτονιά, πάλι στο μπάνιο. Το στοιχείο αυτό και το γεγονός ότι το μινκ ήταν βρεγμένο, οδήγησε στο συμπέρασμα, ότι το ζωάκι κυκλοφορούσε μέσα στους αγωγούς του αποχετευτικού δικτύου.

Το πρωτοφανές περιστατικό έκανε γνωστό με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, μέλος της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης του Αρκτούρου και της Εταιρίας Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς, ο οποίος κλήθηκε στο σημείο. Σύμφωνα με την ανάρτησή του, η επιχείρηση είχε αίσιο τέλος, καθώς οι πυροσβέστες κατάφεραν να συλλάβουν τον απρόσκλητο επισκέπτη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.