Προκαταρκτική για το θάνατο ασθενούς που κατήγγειλε γιατρό για φακελάκι

Οι συγγενείς του καταγγέλλουν αμέλεια


ΕΛΛΑΔΑ
14:04
15/07/2014
Προκαταρκτική για το θάνατο ασθενούς που κατήγγειλε γιατρό για φακελάκι
2
loading

Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης μπαίνει η υπόθεση του θανάτου του ασθενούς που κατήγγειλε καρδιοχειρουργό του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, ότι του ζήτησε φακελάκι για να τον χειρουργήσει.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε νέα δικογραφία και η εισαγγελία Πρωτοδικών διέταξε προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διακριβωθούν τα αίτια θανάτου του ασθενούς.

Οι συγγενείς του, οι οποίοι θα εξεταστούν στο πλαίσιο της προκαταρκτικής, την οποία θα διενεργήσει το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων καταγγέλλουν ότι ο θάνατος οφείλεται σε αμέλεια είτε από πλευράς του κατηγορούμενου για χρηματισμό γιατρού είτε των γιατρών που τον χειρούργησαν.

Παράλληλα, κρίσιμα για την έρευνα θεωρούνται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η οποία αναμένεται να διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι ο γιατρός του Ευαγγελισμού είναι κατηγορούμενος για το κακούργημα της δωροληψίας και έχει αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 100.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar john SILK

    ΜΕΙΠΩΣ ΤΏΡΑ ΑΓΑΠΗΤΉ ΠΑΤΡΙΏΤΕΣ ΕΜΕΊΣ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΊΣ ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΕΡΧΌΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ?ΚΆΠΩΣ ΈΤΣΙ ΦΆΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΆΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΖΆΝΕΙΟ ΠΡΙΝ TIN ΏΡΑ ΤΗΣ TA ΚΑΘΊΚΙΑ ΜΙΑ ΖΩΉ ΑΠΆΤΗ ΚΑΙ ΡΕΜΟΎΛΑ ΠΑΝΤΟΎ ! ΝΑ ΧΑΙΡΌΣΑΣΤΕ ΤΟΝ ΒΙΒΛΙΟΠΏΛΗ ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΡΊΔΗ ΣΑΣ ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΑΚΌΜΑ ΠΑΡΑΠΈΡΑ ,ΈΝΑ ΜΌΝΟ ΛΥΠΑΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΆ ΠΑΙΔΙΆ ΚΑΝΈΝΑΝ ΆΛΛΩΝ ΣΤΗΝ ΧΏΡΑ ΤΗΣ ΑΠΆΤΗΣ !!!!

  2. avatar sailor

    το όνομα του γιατρού γιατί δεν μας λέτε???αληθεύειε οτι ανήκει σε συγκεκριμένη συνδικαλιστική ομάδα που αγωνίζεται...για το λαό.....το φτωχό λαό..???

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει