Στην καταγγελία ότι χειρουργός δημόσιου νοσοκομείου τού ζήτησε φακελάκι 2.000 ευρώ για επέμβαση ανευρύσματος αορτής προχώρησε ασθενής, λίγες μόλις ημέρες μετά τον θάνατο του καρδιοπαθούς ο οποίος δεν έδωσε το φακελάκι σε καρδιοχειρουργό του Ευαγγελισμού με αποτέλεσμα να καθυστερήσει το χειρουργείο.

Ο κύριος Χρήστος επισκέφθηκε χθες μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας για να εξετασθεί. Όταν ο γιατρός του ζήτησε φακελάκι, εκείνος αρνήθηκε να το δώσει και γιατρός του έκλεισε ραντεβού σε… πέντε μήνες, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Mega. H κατάσταση της υγείας του όμως είναι σε οριακό σημείο.

Όπως είπε, ζει με μια σύνταξη του ΟΓΑ, 360 ευρώ και πρόσφατα αναγκάστηκε να δώσει άλλο φακελάκι για επέμβαση καταρράκτη. Στον οφθαλμίατρο, όπως κατήγγειλε, δεν έδωσε μόνο εκείνος χρήματα αλλά και έξι ακόμα άτομα που θα χειρουργούνταν άμεσα.

Η νέα καταγγελία έρχεται μόλις μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του ασθενούς που αρνήθηκε να δώσει φακελάκι 1.500 ευρώ στον διευθυντή της πρώτης καρδιοχειρουργικής κλινικής του Ευαγγελισμού και περίμενε 18 ημέρες μέχρι να χειρουργηθεί.