Αναβάλλεται το 49ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

Αντισταθμιστικά οφέλη αναζητά ο Σύλλογος Εκδοτών


ΕΛΛΑΔΑ
16:22
28/08/2020
Αναβάλλεται το 49ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο
loading

Το καθιερωμένο ραντεβού που δίνουν οι λάτρεις του βιβλίου κάθε χρόνο στο Ζάππειο φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί.

Η πανδημία έπληξε και το 49ο Φεστιβάλ Βιβλίου το οποίο αναβάλει την καθιερωμένη διοργάνωση, ενώ ο διοργανωτής του φεστιβάλ Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β) αναζητά τρόπους με τους οποίους θα δοθούν αντισταθμιστικά οφέλη στα μέλη του.

Σε ανακοίνωση του Σ.ΕΚ.Β. αναφέρεται ότι:

«To Δ.Σ του Σ.ΕΚ.Β με μεγάλη λύπη ανακοινώνει την αναβολή του 49ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο 2020 με απόφαση που λήφθηκε κατά πλειοψηφία (5 έναντι 1), λόγω της τρέχουσας υγειονομικής κατάστασης. Η συνεχής αύξηση των κρουσμάτων της πανδημίας του κορονοϊού δημιουργεί αβέβαιη ολοκλήρωση, αλλά και επιτυχία του Φεστιβάλ.

Βασικό μέλημα του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου είναι η προστασία των μελών του και των μελών των εταιρειών μας, η άρτια στάση του απέναντι στο κοινωνικό γίγνεσθαι και τους κινδύνους που εγκυμονεί η δυσμενής αυτή κατάσταση».

Ενημερώνει τα μέλη του ότι «από την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020, από τις 10.00 - 15.00 μπορούν να παραλαμβάνουν την επιταγή τους στα γραφεία του Σ.ΕΚ.Β (Χαριλάου Τρικούπη 54 στον 3ο όροφο).

Ταυτόχρονα ο Σ.ΕΚ.Β «αναζητά τρόπους με τους οποίους θα δοθούν αντισταθμιστικά οφέλη στα μέλη του» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει