Συναγερμός στον ΕΟΔΥ για τον διπλασιασμό των εισαγωγών ασθενών με COVID-19 στα νοσοκομεία

Η ανησυχητική αύξηση καταγράφηκε μέσα σε διάστημα μόλις 15 ημερών, από τις 14 έως τις 29 Ιουλίου


ΕΛΛΑΔΑ
12:09
31/07/2020
Συναγερμός στον ΕΟΔΥ για τον διπλασιασμό των εισαγωγών ασθενών με COVID-19 στα νοσοκομεία
5
loading

Διπλασιάστηκαν οι εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό μέσα σε χρονικό διάστημα μόλις 15 ημερών κάτι που προκαλεί έντονη ανησυχία στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας καθώς οι τάσεις είναι συνεχώς αυξητικές το τελευταίο χρονικό διάστημα και κανείς δεν γνωρίζει τι μας επιφυλάσσει το εγγύς μέλλον ως προς την πορεία του Covid – 19.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία στα νοσοκομεία αναφοράς του λεκανοπεδίου της Αττικής νοσηλεύονταν μέχρι και χθες 41 ασθενείς τόσο στις κλινικές όσο και στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Στα μέσα Ιουλίου ο αντίστοιχος αριθμός ασθενών ήταν 21. Κατά συνέχεια από 14 – 29 Ιουλίου παρατηρείται διπλασιασμός των εισαγωγών, ενώ το απόγευμα θα δημοσιοποιηθούν από τον ΕΟΔΥ και τα σημερινά στοιχεία.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι την ίδια ώρα οι διασωληνώσεις ασθενών με κορονοϊό παραμένουν χαμηλά. Χθες είχαμε 5 ενώ στις 14 Ιουλίου είχαν καταγραφεί 7. Αυτό όπως τονίζουν οι γνωρίζοντες οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα στο γεγονός ότι τα κρούσματα είναι μεν σαφώς περισσότερα αλλά αφορούν πλέον όλο και μικρότερες ηλικιακές ομάδες, που απαιτούν σπανιότερα διασωλήνωση.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar Λουλης

  Από τις ΜΕΘ πεθαίνουν. Όσο οι ΜΕΘ είναι άδειες ο ιός είναι ακίνδυνος. Εντάξει θα τα αγοράσουμε τα εμβόλια σταματήστε να μας τρομάζετε.

 2. avatar ΑΓΚΑ ΟΥΓΚΙ ΓΚΙ

  Μπουυυυυυ χιλιάδες νεκροί παντού στους δρόμους, αίματα.. Παρασκευή και 13..στον δρόμο με τις λευκές... Μπουυυυ... Σε σχεση με τους 0 νεκρούς.. Έχουμε 1 οπότε 100%αύξηση...μπουυυ μπουυυ... Το δρεπάνι... Μπουυυ

 3. avatar Ramon

  Πείτε μας πόσοι από αυτούς είναι τουρίστες

 4. avatar νεκροθάφτης ξενοδόχος

  Δε μας νοιάζουν τα νοσοκομεία, τα ξενοδοχεία να έχουν πληρότητα. Ούτως η άλλως, η ζωή είναι ένα διάλειμμα από το θάνατο, γιατί να μην την περάσουμε ευχάριστα;

  1. avatar Λη

   Α να κι ο Σοπεναουερ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει