Στην αποκάλυψη πως ζήτησε από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά, να απαγορευτεί η κυκλοφορία στην παραλία της Θεσσαλονίκης για συγκεκριμένες ώρες μέσα στην ημέρα, προχώρησε πριν από λίγα λεπτά ο δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Όπως τόνισε μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Mega Channel με τον Νίκο Ευαγγελάτο, η σημερινή εικόνα της παραλίας όπου εκατοντάδες πολίτες έκαναν η βόλτα τους σα να… μην τρέχει τίποτα, τον αναγκάζει να γίνει κακός και έτσι ζήτησε από τον κ. Χαρδαλιά να απαγορευτεί η κυκλοφορία στην παραλία της πόλης από τις 2 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ για τις καθημερινές και από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ τα σαββατοκύριακα.

Σύμφωνα με τον κ. Ζέρβα από αύριο το μεσημέρι θα αρχίσουν να γίνονται συστάσεις και από την Τετάρτη το μέτρο της απαγόρευσης θα ισχύει κανονικά και με κάθε αυστηρότητα.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι η επίσημη απόφαση της Πολιτικής Προστασίας αν και πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως το μέτρο θα ληφθεί και θα τεθεί σε εφαρμογή από αύριο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.