Την εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου νέου, χτες στο Κερατσίνι, από φασίστες εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, καταγγέλλει το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Οι δολοφονικές επιθέσεις έχουν στόχο να τρομοκρατήσουν το λαό και τη νεολαία, όποιον σηκώνει κεφάλι και αγωνίζεται. Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε! Να μην περάσει ο φόβος. Η οργή και η αγανάκτηση να γίνουν οργανωμένος αγώνας. Το εργατικό και το φοιτητικό κίνημα, ο οργανωμένος λαός μπορεί να κόψει το χέρι των δολοφόνων. Αυτό τρέμουν τα μαντρόσκυλα των αφεντικών, οι χρυσαυγίτες.

Καλούμε όλους τους φοιτητές και τους σπουδαστές, τους φοιτητικούς και σπουδαστικούς συλλόγους να καταγγείλουν και να απομονώσουν τη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια σε αυτή τη ναζιστική συμμορία και στο σύστημα που γεννά το φασισμό και τσακίζει τη ζωή μας.

Κανένας φασίστας στους συλλόγους, τις σχολές και στις γειτονιές μας!

Όλοι στη συγκέντρωση των ταξικών σωματείων του Πειραιά την Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη στις 5.30 το απόγευμα στην πλατεία Ζαρντέν (τριγωνάκι, πλ. Νίκης οδός Τσαλδάρη) στην Αμφιάλη».