«Δεν κάνει προπόνηση αυτή η ακροδεξιά συμμορία δύο χρόνια. Κάνει παραπάνω από δεκαπέντε χρόνια», τόνισε μιλώντας στο πρωινό του MEGA ο επιμελητής Νευροχειρουργικής Κλινικής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Ο κ. Παπανικολάου ανέφερε ότι και τα δύο τραύματα ήταν κοντά στην περιοχή της καρδιάς. «Είναι τελείως αυτονόητο ότι χτύπημα κοντά στην καρδιά δείχνει δολοφονική πρόθεση. Δεν μπορεί κάποιος να καταφέρνει μία μαχαιριά στην περιοχή της καρδιάς και να ισχυρίζεται ότι “δεν ήθελα να σκοτώσω”», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παπανικολάου ερωτήθηκε πάντως για το εάν θα ήταν διαφορετικά σήμερα τα πράγματα, εάν έφτανε το ασθενοφόρο νωρίτερα. «Αυτό δεν μπορεί να το ξέρει κανένας. Είναι κι αυτό ένα στοιχείο που θα φανεί από την ιατροδικαστική έκθεση. Οι συνάδελφοί μου, αν και ήταν άσφυγμος, έκαναν πάρα πολλή ώρα προσπάθειες ανάνηψης».

Τόνισε ακόμη ότι: «Η 18η Σεπτεμβρίου είναι μια καινούργια μέρα. Να σοβαρευτούμε όλοι. Δεν κάνει προπόνηση αυτή η ακροδεξιά συμμορία δύο χρόνια. Κάνει παραπάνω από δεκαπέντε χρόνια».