Αρνείται τις μαρτυρίες πολιτών που θέλουν τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να είναι μπροστά στη συμπλοκή πριν τη δολοφονία ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Χρήστος Παρθένης μίλησε, μετά από μια συγκλονιστική μαρτυρία, στην εκπομπή του MEGA, λέγοντας: «Αυτά που έχουμε πει προκύπτουν από την έρευνά μας. Η αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ. ήταν άμεση και γι’ αυτό συλλάβαμε το δράστη. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, το θύμα είχε ήδη τραυματιστεί. Ήταν άμεση η ενέργειά μας», λέει χαρακτηριστικά.

Και τονίζει: «Η πρώτη ενημέρωση των αστυνομικών Αρχών έγινε τηλεφωνικά στις 23.57 στο κέντρο Άμεσης Δράσης. Η αναφορά αρχικά ήταν για 50 άτομα σε ένα κατάστημα καφετέρια. Άμεσα, δόθηκε εντολή. Όταν φτάσανε οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει οδός Ιφιγενείας, βρήκαν την καφετέρια οι αστυνομικοί και από μακριά είδαν δύο άντρες να συμπλέκονται, το ένα είχε τραύματα με μαχαίρι. Αμέσως, ενήργησαν και με υποδείξεις έπιασαν το δράστη».

Ο κ. Παρθένης αρνείται όλες τις μαρτυρίες λέγοντας: «Αυτά που σας λέω προκύπτουν από το κέντρο της Άμεσης Δράσης και από τα γεγονότα. Θυμίζω ότι ο δράστης συνελήφθη, κατασχέθηκε το μαχαίρι. Αντιλαμβάνομαι διάφορα άτομα που μπορούν να πουν διαφορετικές εκδοχές. Αυτά όμως που σας λέω προκύπτουν μέσα από την έρευνα».

Ο κ. Παρθένης πάντως δεν ξεκαθάρισε εάν θα γίνει ΕΔΕ.