Το 2019 βαίνει προς το τέλος του και η Αθήνα θα «βάλει τα καλά της» για να το αποχαιρετήσει και να υποδεχθεί το νέο έτος.

Λίγο πριν μπει το 2020, η πρωτεύουσα ετοιμάζεται μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα να υποδεχθεί την Πρωτοχρονιά, με τον Δήμο Αθηναίων να έχει οργανώσει ένα μαγευτικό show στην πλατεία Συντάγματος με πολλή μουσική, κέφι, χορό, φώτα, πυροτεχνήματα και λάμψη!

Από τις 10 το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς θα ξεκινήσει η φαντασμαγορική γιορτή με ένα μαγευτικό show και οικοδεσπότες της βραδιάς τον Θέμη Γεωργαντά και τη Νάντια Μπουλέ που θα καλέσουν στη σκηνή τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, για την αλλαγή του νέου χρόνου.

Τη μουσική θα αναλάβουν το μουσικό συγκρότημα οι ΜΕΛΙΣΣΕΣ και ο front man, Χρήστος Μάστορας. Μαζί τους on stage θα βρεθούν η Ήβη Αδάμου, η Demy και η Josephin. Τους καλλιτέχνες θα πλαισιώνει η βραβευμένη ομάδα γενικής γυμναστικής Wolves.

Στο κλίμα της γιορτής ο Κώστας Μπακογιάννης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια ανάρτηση στην οποία καλεί όλους τους Αθηναίους να βρεθούν στην πλατεία Συντάγματος και να γιορτάσουν την έλευση του νέου έτους. Στο βίντεο μαζί με τον Δήμαρχο Αθηναίων εμφανίζεται και ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Μέλισσες Χρήστος Μάστορας.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Είμαστε πανέτοιμοι για το 2020! Και δεν θα βρέχει αύριο.. Σας περιμένουμε στις 22:00!@melisses_official #athens2020 #fireworks

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη • Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis) στις