Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι κοντά στον κόμβο της Σούδας στα Χανιά με αποτέλεσμα ένα άτομο να τραυματιστεί και να μεταφερθεί αρχικά στο Νοσοκομείο Χανίων και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, το ατύχημα έγινε έξω από την τοποθεσία Πλατάνι όταν βυτιοφόρο όχημα επιχείρησε προσπέραση από Ι.Χ. όχημα.

Την στιγμή όμως που το βυτιοφόρο «έμπαινε» στο ρεύμα του χτύπησε με το πίσω μέρος του, το αυτοκίνητο που ακολουθούσε με συνέπεια αυτό να εκτραπεί και να αναποδογυρίσει στο οδόστρωμα.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση ενώ ευτυχώς η σύγκρουση περιορίστηκε μεταξύ των δύο οχημάτων και δεν ακολούθησε καραμπόλα καθώς εκείνη την ώρα η κυκλοφορία είναι αυξημένη.

Στο αυτοκίνητο που ανετράπη βρίσκονταν δύο άτομα περίπου 40 ετών τα οποία και τα δύο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων.

Όμως ο ένας εκ των δύο, με καταγωγή από το Ρέθυμνο, έχει τραυματιστεί σοβαρότερα και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η τροχαία του ΒΟΑΚ.