Συναγερμός σήμανε στη Δράμα καθώς ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα και δυο άνθρωποι από διπλανά σπίτια εγκλωβίστηκαν στους καπνούς.

Σύμφωνα με το τοπικό proinos-typos.gr, Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 14 Νοεμβρίου στις 08.10, και μετέβη με 3 οχήματα και 9 άνδρες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από το σαλόνι του διαμερίσματος, ενώ οι ιδιοκτήτες του μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Δράμας. Οι δύο είναι καλά στην υγεία τους.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία απεγκλώβισε δύο άτομα από τον τρίτο και τέταρτο όροφο της ίδιας οικοδομής, καθώς είχαν εγκλωβιστεί από τους πυκνούς καπνούς.

Το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές από την πυρκαγιά, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία διεξάγει έρευνα για τα ακριβή αίτια. Η επιχείρηση από την πλευρά της Πυροσβεστικής Δράμας ήταν επιτυχημένη, καθώς άμεσα απελευθερώθηκαν τα δύο άτομα που είχαν εγκλωβιστεί σε γειτονικά διαμερίσματα, ενώ η φωτιά κατασβέστηκε γρήγορα και δεν επεκτάθηκε σε διπλανές οικίες.