Πατέρας Παναγιώτη-Ραφαήλ: Ο κόσμος έβαλε πλάτη όταν γονατίσαμε

«Το πρόβλημά μου το έκανε δικό του πρόβλημα»


ΕΛΛΑΔΑ
0:15
12/11/2019
Πατέρας Παναγιώτη-Ραφαήλ: Ο κόσμος έβαλε πλάτη όταν γονατίσαμε
1
loading

Σε λίγες ώρες το ταξίδι της ελπίδας πρόκειται να ξεκινήσει για τον Παναγιώτη Ραφαήλ, τον μικρό που με το πρόβλημα υγείας του συγκίνησε το πανελλήνιο. Ο πατέρας του, Γιώργος Γλωσσιώτης, μίλησε στο Star για τη μεγάλη αγωνία του.

Εκείνος και η σύζυγός του είναι χαρούμενοι, ανυπομονούν να φτάσουν στη Βοστώνη, να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις και να προχωρήσουν στη γονιδιακή θεραπεία, όπως τόνισε.

«Τους ευχαριστώ όλους, όλο τον κόσμο. Το πρόβλημά μου το έκανε δικό του πρόβλημα, είναι απίστευτο και πάρα πολύ συγκινητικό όλο αυτό που συνέβη, έβαλε πλάτη ο κόσμος. Πλάτη, τη στιγμή που γονατίσαμε», είπε ο πατέρας του Παναγιώτη Ραφαήλ.

«Είναι κορυφαίος γιατρός, παγκοσμίου φήμης.Το γνωρίζαμε ότι αυτός θα μας κάνει τη θεραπεία. Ήταν κι ένας λόγος που απευθυνθήκαμε σε αυτή την κλινική. Έχει τεράστια εμπειρία σε αυτού του είδους θεραπείες, μας εμπνέει σιγουριά», σημείωσε ο ίδιος, ενώ αποκάλυψε πως έχει μιλήσει ήδη τηλεφωνικά με τον γιατρό και εξήγησε στους γονείς αρκετά πράγματα.

Ο δρ. Βασίλης Δάρρας δήλωσε σχετικά: «Η θεραπεία θα πρέπει να χορηγηθεί αμέσως μετά τη γέννηση του παιδιού, εντός ολίγων εβδομάδων, ώστε να αποτραπεί η εκδήλωση της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας. Στα παιδιά, λοιπόν, που έχει εκδηλωθεί η συμπτωματολογία της νόσου, ελπίζουμε σε βελτιώσεις στην κινητική λειτουργία τους και ως προς την επιβίωσή τους».

Μέχρι και αυτή την ώρα, οι γονείς του μικρού ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την αναχώρησή τους με προορισμό τις ΗΠΑ, η οποία θα γίνει με νοσοκομειακό αεροπλάνο από το Ισραήλ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
 1. avatar Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλά αποτελέσματα.

  Ο παναγιώτης σας ειναι και δικό μας παιδί. Να ελπίσουμε αυτό
  το ανίκανο να στηρίξει τους ανθρώπους του κράτος, α) τουλάχιστον
  να διευκολύνει τέτοιες περιπτώσεις με την γραφειοκρατία
  β)να προστατεύσει το κοινό απο περιπτώσεις απάτης που θα
  αποθαρρύνει την προσφορά του κόσμου σε πραγματικά αναγκαίες
  περιπτώσεις, γ)να ευαισθητοποιήσει πολιτικούς και δικαιοσύνη
  να παταχθεί η διασπάθιση του δημόσιου πλούτου,διαφθορά, και
  διάβρωση της κοινωνίας μας, γιατί και αυτοί στο ίδιο καζάνι
  της ζωής και της κοινής τύχης ζουν.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει