Ένα κοριτσάκι μόλις 7 ημερών εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ στην είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία. Το μωράκι βρέθηκε, τα ξημερώματα της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου, κατά τις 04:00, από έναν 19χρονο νεαρό που έμενε στην πολυκατοικία.

Το μωρό, σύμφωνα με τον νεαρό ήταν μέσα σε μία πετσέτα θαλάσσης και ήταν σε καλή κατάσταση. «Ήταν γύρω στις 04:00 η ώρα, 03:50. Εγώ τουλάχιστον αντιλήφθηκα το κλάμα του μωρού. Βγαίνοντας στο μπαλκόνι, λόγω της βλάστησης του κήπου δεν μπορούσα να αντιληφθώ αν πρόκειται όντως για μωρό ή αν είναι από κάποιο διαμέρισμα κάτω στην αυλή.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, δεν μπορούσα να μείνω στο σπίτι, κατέβηκα κάτω να το επιβεβαιώσω και αντίκρισα το μωρό μέσα στο καλάθι του σούπερ μάρκετ. Το κλάμα του και μόνο να το ακούγατε δεν υπήρχε, σε έπιανε η καρδιά σου. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, με το που το είδα σοκαρίστηκα» περιέγραψε ο Παναγιώτης μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο ίδιος εξήγησε ότι αφότου είδε το μωράκι κάλεσε τους γονείς του να κατέβουν και μετά έψαξε το τηλέφωνο και κάλεσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» και την Άμεση Δράση όπου έσπευσαν στο σημείο.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για να εντοπίσει τα άτομα που εγκατέλειψαν το παιδάκι στην είσοδο της πολυκατοικίας.