Λέκκας για φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική: Θα ξαναζήσουμε τέτοια φαινόμενα

«Μπαίνουμε σε μια δίνη συνεχών φαινομένων με μεγάλη ένταση» τόνισε


ΕΛΛΑΔΑ
7:48
11/07/2019
Λέκκας για φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική: Θα ξαναζήσουμε τέτοια φαινόμενα
1
loading

«Δεν μπορούμε να προβλέψουμε ότι το φαινόμενο θα εμφανιστεί στο τάδε χωριό ή στο διπλανό χωριό. Υπάρχει συνήθως μια ζώνη του ενός ή δύο χιλιομέτρων» δήλωσε ο καθηγητής Γεωλογίας και Φυσικών Καταστροφών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος τους ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας στον ΣΚΑΪ.

«Θα ξαναζήσουμε τέτοια φαινόμενα, έχουμε παρουσίαση με τον κ. Ζερεφό σήμερα για αυτό ακριβώς, πώς η κλιματική αλλαγή επηρεάζει αυτά τα φαινόμενα» πρόσθεσε αναφορικά με την φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική με τους τουλάχιστον έξι νεκρούς και τους περισσότερους από 100 τραυματίες, ενώ αγνοείται κι ένας ψαράς.

«Είναι ένας αυτοτροφοδοτούμενος κύκλος με αποτέλεσμα να μπαίνουμε σε μια δίνη συνεχών φαινομένων με μεγάλη ένταση» τόνισε.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar SER 30

    «Είναι ένας αυτοτροφοδοτούμενος κύκλος με αποτέλεσμα να μπαίνουμε σε μια δίνη συνεχών φαινομένων με μεγάλη ένταση» τόνισε. ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΔΕΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ \'\'ΚΛΗΜΑΤΙΚΗ \'\' ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΡΦΑ . Η ΚΙΝΑ Η ΓΑΛΛΙΑ Η ΙΑΠΩΝΙΑ Η ΙΝΔΙΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΡΩΣΙΑ Η ΙΤΑΛΙΑ ΟΙ ΤΖΙ 20 ΤΖΙ 40 ΤΖΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΤΖΙ ΑΕΙ ΤΖΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΡΑΜΜΕΝΟ . ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΦΤΩΧΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΠΝΙΞΙΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΜΑ . ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΟΛΟ ΚΑΙ \'\' ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ \'\' ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΟΙ \'\' ΠΥΡΚΑΓΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΜΠΟΥΡΛΩΤΟ \'\' ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΡΑΦΛΟ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΡΗΜΑΔΙΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΛΟΓΩ ΞΗΡΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΜΑΘΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει