Έκκληση κάνει η οικογένεια του 20χρονου φοιτητή, σε όποιον γνωρίζει κάτι προκειμένου να βρεθεί ο νεαρός, ο οποίος αναζητείται από το βράδυ της Παρασκευής.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Πρόκειται για τον 20χρονο Κοσμά που εξαφανίστηκε στην περιοχή του Καβροχωρίου του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο.

Ωστόσο, ελπίδα ήρθε να δώσει το σχόλιο κάποιας φίλης του Κοσμά, κάτω από την ανάρτηση για την εξαφάνιση του, καθώς η κοπέλα έγραψε ότι ο 20χρονος, ήταν ενεργός στο snapchat το απόγευμα το Σαββάτου και μάλιστα από ότι φαίνεται βρισκόταν στο Καβροχώρι.

Οικείοι του έχουν απευθυνθεί στην αστυνομία, δηλώνοντας την εξαφάνισή του ενώ και μέσα από τα social media απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Σε ανάρτηση συγγενούς στο Facebook, σε σχόλιο που συνοδεύει την φωτογραφία που δημοσιεύτηκε για διευκόλυνση των ερευνών αναφέρεται: «Κοσμάς, 20 χρονών τον αναζητάμε από χθες το βράδυ 21:00 στην περιοχή, του Καβροχωρίου. Υπάρχουν ασφαλείς πληροφορίες ότι εθεάθη χθες στις 21:30 στην περιοχή ”κάμπος” του Καβροχωρίου. Ο Κοσμάς σπουδάζει στην Αγγλία και ήρθε πριν δύο μέρες στο Καβροχώρι όπου προσφάτως μετοίκησε και διαμένει η μητέρα του ΕΔ. Θερμή παράκληση αν έχετε κάποια πληροφορία να ειδοποιήσετε τις αρχές . Ευχαριστούμε!».