Στο σκοτάδι για οφειλή 1.500 ευρώ

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου προσπαθεί να βοηθήσει την οικογένεια


ΕΛΛΑΔΑ
12:16
07/02/2013
Στο σκοτάδι για οφειλή 1.500 ευρώ
3
loading

Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκεται μία οικογένεια στο Ηράκλειο με τρία ανήλικα παιδιά. Εδώ και δύο εβδομάδες, η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο σπίτι τους για απλήρωτους λογαριασμούς που συσσωρεύτηκαν, ύψους 1.500 ευρώ. Και όμως το σκοτάδι δεν είναι το σημαντικότερο πρόβλημα για την τρίτεκνη οικογένεια καθώς μετά βίας κάθε μέρα έχουν φαγητό για τα παιδιά τους.

Ο πατέρας είναι άνεργος, σύμφωνα με δημοσίευμα του prismanews.gr, δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του και το μόνο που ζητάει είναι δουλειά.

Στο παρελθόν η οικογένεια δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα επιβίωσης. Ο πατέρας πάντοτε έβρισκε μεροκάματο, ωστόσο τους τελευταίους μήνες δεν μπορεί να βρει δουλειά με αποτέλεσμα τα έσοδα στο σπίτι να είναι μηδενικά. Τις τελευταίες 15 ημέρες η οικογένεια ζει στο σκοτάδι και αναζητάει λύση προκειμένου να βρεθεί μία ρύθμιση για να αποκτήσει και πάλι ηλεκτρικό.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για να βοηθήσει την οικογένεια που επιβιώνει σε καθεστώς ανέχειας. Μιλώντας στο prismanews ο πρόεδρος του ΕΚΗ δήλωσε πως γίνονται προσπάθειες ώστε να δοθεί βοήθεια στην οικογένεια.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar toyo

    Αυτά είναι τα εύκολα θύματα. Τους άλλους που κλέβουν το ρεύμα γιατί δεν τους πιάνετε τσακάλια;

  2. avatar Κομμουνιστης

    ετσι ειναι το σωστο και το δικαιο. ο ανθρωπος αυτος προφανως ειναι απλος εργατης αμορφωτος οποτε δε δικαιουται αξιπρεπη μισθο και αξιοπρεπη διαβιωση ετσι sosial distortion?

  3. avatar ioanna

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ??????ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΘΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει