Ζητούσε βοήθεια από το Διαδίκτυο για να σώσει το 33 ημερών αγγελούδι της. Η 23χρονη μητέρα που συνελήφθη αρχικά αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη για να βρίσκεται δίπλα στο μωρό της, «σταυρώθηκε», όπως λένε κάποιοι, εξαιτίας της έλλειψης υποδομών στην περιφέρεια και όχι μόνο.

Αυτή τη στιγμή το μωρό νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου και διακομίστηκε από τη Λέρο.

Στο Ηράκλειο, οι γιατροί διέγνωσαν ασιτία, δύσπνοια και υποθερμία.

Η μητέρα του παιδιού έβλεπε το μωρό της να αργοσβήνει χωρίς την παραμικρή ιατρική παρακολούθηση.

Εντελώς μόνη και χωρίς μέσο μεταφοράς, αφού ο στρατιωτικός σύζυγός της τον οποίο ακολούθησε στο νησί είχε πάει με το αυτοκίνητό τους στη μονάδα που υπηρετεί, η μάνα διαπίστωσε την Παρασκευή ότι το παιδί, αν και καλά ντυμένο, ήταν κρύο και ξυπνούσε μόλις κάθε επτά ώρες, ενώ δεν έτρωγε την ποσότητα που έπρεπε. Ο μοναδικός παιδίατρος της Λέρου ήταν αποκλεισμένος στην Κω και δεν μπορούσε να κάνει τηλεφωνικά διάγνωση.

Στην απελπισία της επάνω στράφηκε στο Ίντερνετ. Έτσι, μπήκε σε ένα φόρουμ νέων μητέρων, και προσπαθούσε να σώσει το παιδί της, λέγοντας τα παρακάτω συγκλονιστικά: