Όταν το κέφι φουντώνει, σημασία δεν έχει ο τόπος αλλά η διάθεση. Αυτό απέδειξαν οι νεόνυμφοι και οι καλεσμένοι τους που «το έκαψαν» στη γαμήλια δεξίωσή που πραγματοποιήθηκε στο χώρο ενός βενιζνάδικου στην Πάτρα.

Όπως αναφέει το patrisnews.com, ο ιδιαίτερος αυτός χώρος δεξιώσεων αποτυπώθηκε από τον φωτογραφικό φακό του παγκοσμίου φήμης Βέλγου φωτογράφου Nick Hannes, ο οποίος και βρισκόταν στη Δυτική Ελλάδα προκειμένου να απαθανατίσει την εκπληκτική μεσογειακή ομορφιά με το θέμα του «Projet Mediterranee».

Ο γαμπρός και ιδιοκτήτης του πρατηρίου αποφάσισε να «φιλοξενήσει» σε αυτό το χώρο το πάρτι για το γάμο του με τη σύζυγό του έτσι ώστε να μπορέσει να εξοικονομήσει κάποια χρήματα.

Ένα από τα μέλη της οικογένειας, είπε στον Hannes: «Έτσι απαντάμε στην κρίση. Σε παρακαλώ δείξει αυτές τις φωτογραφίες στην (γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα) Μέρκελ. Ο Έλληνας συνεχίζει να γελάει και να το γιορτάζει, ακόμα κι όταν του παίρνουν τα χρήματα (αναφερόμενος στην οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει άσχημα την Ελλάδα).