Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που η Swarovski έκανε δυναμική είσοδο στο χώρο των ανδρικών κοσμημάτων. Με αφετηρία τη δημιουργικότητά της που αποτυπώθηκε στην πρώτη συλλογή, η Swarovski αυξάνει την παρουσία της στον κόσμο των ανδρών, παρουσιάζοντας μια νέα συλλογή κοσμημάτων και αξεσουάρ για τον σύγχρονο άνδρα που θέλει να ξεχωρίζει.

Αυτή τη σεζόν, οι διάφορες ανδρικές σειρές αντικατοπτρίζουν τις προγενέστερες συλλογές, με τολμηρά θέματα και σύγχρονα σχέδια. «Το κρύσταλλο σε σκούρες αποχρώσεις σε συνδυασμό με τα πιο εκλεκτά υλικά, όπως το δέρμα και το μέταλλο, μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργούμε κοσμήματα με αρρενωπό και στιβαρό στυλ. Δουλεμένο με μεγάλη λεπτομέρεια και δεξιοτεχνία, το κρύσταλλο δημιουργεί διακριτική αισθητική που υπογραμμίζει απόλυτα την ανάγκη του άνδρα να ξεχωρίζει και να εκφράζει τη δημιουργικότητά του χωρίς εξεζητημένη λάμψη» εξηγεί η Διευθύντρια Δημιουργικού Nathalie Colin.

Φέτος το χειμώνα θα δούμε το φίδι, το σύμβολο της εξουσίας, να μεταμορφώνεται σε κομψό δερμάτινο βραχιόλι. Ονομάζεται «Sinous» και εφαρμόζει τέλεια γύρω από τον καρπό χάρη σε ένα έξυπνο και άνετο κούμπωμα. Το σώμα της κόμπρας με τις ραβδώσεις από ματ ανοξείδωτο ατσάλι προσδίδει μια βίντατζ πινελιά, ενώ το κεφάλι της είναι εξ ολοκλήρου καλυμμένο με μαύρα κρύσταλλα pavé. Αυτό το σχέδιο διατίθεται επίσης σε μενταγιόν, όπου ένα φίδι που κρέμεται από έναν δακτύλιο συστρέφει το σώμα του με μαύρα κρύσταλλα pavé σχηματίζοντας ένα κομψό σπειροειδές σχήμα.

Μια ακόμη ολοκαίνουργια, μοντέρνα κι ωστόσο διαχρονική σειρά προσφέρει μια νέα ερμηνεία της αριστοκρατικότητας του ιπποτισμού. Το λιτό γεωμετρικό σύμβολο του σταυρού στο κομμάτι «Somber» είναι κατασκευασμένο από μαύρο PVD και κρέμεται από μια αλυσίδα επίσης από μαύρο PVD. Το μπροστινό μέρος και οι πλευρές αυτού του κομψού σταυρού έχουν διακοσμηθεί με τέλεια πολυεδρικά ορθογώνια κρύσταλλα, σε ασορτί απόχρωση με το μέταλλο.
Το δαχτυλίδι της σειράς υιοθετεί ως θέμα διακόσμησης το θυρεό. Ένα μεγάλο δαχτυλίδι από ανοξείδωτο ατσάλι περιλαμβάνει δύο τμήματα από κομψά μικροσκοπικά κρύσταλλα pavé. Όπως ένας βασιλικός θησαυρός, ο κρίνος που περιβάλλεται από κρύσταλλα pavé και έχει τοποθετηθεί με την τεχνική της ένθεσης σε μαύρη βάση, προστατεύεται από διαφανή εποξική ρητίνη.

Η σειρά «N the Skull» επιστρέφει αυτή τη σεζόν με κεφάτες πινελιές, αντανακλώντας τη ροκ έμπνευση που περιλαμβάνεται ως θέμα και στη γυναικεία σειρά. Το εντυπωσιακό σχέδιο του κρανίου από προηγούμενες συλλογές εμφανίζεται ξανά σε μενταγιόν και, αυτή τη φορά φοράει ακουστικά! Το μεγάλο μαύρο κρύσταλλο με την τέλεια πολυεδρική κοπή, που αποτελεί αποκλειστικότητα της Swarovski, είναι διακοσμημένο με ασορτί μικροσκοπικά κρύσταλλα pavé. Τα κρύσταλλα αυτά κοσμούν τα ακουστικά, τα οποία κρέμονται από μια εντυπωσιακή αλυσίδα, που κάνει ξανά την εμφάνισή της αυτή τη σεζόν σε μαύρο PVD.

Το μοντέρνο, «τρέντι» βραχιόλι «Sympathy» συνδυάζει μοναδικά χάντρες από σκούρο καφέ ξύλο και γκρι κεραμικό κρύσταλλο, με ένα μαύρο πολυεδρικό κρύσταλλο στο κέντρο. Αντλώντας έμπνευση από την Ασία, αυτό το βραχιόλι-γούρι αγκαλιάζει τον καρπό χάρη στο κούμπωμα με ρυθμιζόμενο κόμπο σε σατέν κορδόνι με άκρες από ανοξείδωτο ατσάλι.

Η σειρά «N the Skull» επιδεικνύει την κομψή της πλευρά συμπεριλαμβάνοντας μανικετόκουμπα και ασορτί δαχτυλίδι. Κάθε κρανίο είναι διακοσμημένο με μικροσκοπικά κρύσταλλα που έχουν τοποθετηθεί προσεκτικά με το χέρι με την αποκλειστική τεχνική Pointiage® της Swarovski και περιλαμβάνει φινίρισμα από ρουθήνιο για βίντατζ στυλ.
Κάθε σειρά διευρύνεται με περαιτέρω δημιουργίες, όπως οι κλειδοθήκες, τα βραχιόλια ή τα μενταγιόν σε διάφορα μεγέθη, ακόμα και με μια συσκευή αποθήκευσης USB.

Επίσης, εξίσου σημαντική είναι η άφιξη της νέας σειράς δερμάτινων αξεσουάρ σε σπορ στυλ, διακοσμημένα με δίχρωμη κορδέλα σε μαύρο και πορτοκαλί, η οποία θυμίζει τα χρώματα του κορυφαίου μοντέλου Octea Abyssal από τη νέα συλλογή ανδρικών ρολογιών που κυκλοφόρησε φέτος.

Με σχέδια σε τολμηρό, αριστοκρατικό, κλασικό ή σύγχρονο στυλ, η ανδρική συλλογή προσφέρει και πάλι μεγάλη γκάμα προϊόντων που αποπνέουν και αποτελούν χαρακτηριστικό δείγμα του μοντέρνου ύφους και της δημιουργικότητας της Swarovski.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Βραχιόλι SINOUS

Βραχιόλι από σκούρο καφέ δέρμα βιδέλο, διακοσμημένο με ένα φίδι με σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι και ματ φινίρισμα PVD, κεφάλι φιδιού διακοσμημένο με μικροσκοπικά κρύσταλλα pavé σε απόχρωση Jet, ασορτί κρύσταλλο στο κούμπωμα.

Μενταγιόν SOMBER
Μεγάλος σταυρός εξ ολοκλήρου κατασκευασμένος από ματ μαύρο PVD με τετράγωνα κρύσταλλα και κρύσταλλα κοπής baguette σε απόχρωση Jet Hematite, που κρέμεται από αλυσίδα σε ασορτί ματ μαύρο PVD.

Δαχτυλίδι SOMBER

Εραλδικό δαχτυλίδι από ανοξείδωτο ατσάλι διακοσμημένο με μίνι κρύσταλλα pavé σε απόχρωση Jet Hematite και το μοτίβο του βασιλικού κρίνου από ανοξείδωτο ατσάλι στο κέντρο επάνω σε μαύρη βάση, το οποίο προστατεύεται από διαφανή εποξική ρητίνη.

Μενταγιόν N THE SKULL
Εντυπωσιακό μενταγιόν από κρύσταλλο απόχρωσης Jet Hematite με έδρες ειδικά δημιουργημένες για να σχηματίζουν κρανίο, ακουστικά διακοσμημένα με μικροσκοπικά κρύσταλλα pavé σε απόχρωση Jet Hematite, δόντια από τετράγωνα πολυεδρικά ασορτί κρύσταλλα, σαγόνι και αλυσίδα με φινίρισμα από μαύρο PVD.

Βραχιόλι SYMPATHY
Βραχιόλι με ξύλινες χάντρες σε σκούρο καφέ, γκρι κεραμικό κρύσταλλο και μία χάντρα από πολυεδρικό κρύσταλλο σε απόχρωση Jet Hematite, περασμένες σε ρυθμιζόμενο σατέν κορδόνι με άκρες από ανοξείδωτο ατσάλι.

Μανικετόκουμπα και δαχτυλίδι N THE SKULL

Μανικετόκουμπα σε σχήμα κρανίου από ανοξείδωτο ατσάλι, διακοσμημένα με μικροσκοπικά κρύσταλλα σε απόχρωση Jet Hematite που έχουν τοποθετηθεί με το χέρι με την τεχνική Pointiage®. Ασορτί δαχτυλίδι.