Κάνουν έξωση στα νεκροταφεία!

Οι εκτάσεις που καταλαμβάνουν κρίθηκαν αναδασωτέες


ΕΛΛΑΔΑ
9:56
21/04/2012
Κάνουν έξωση στα νεκροταφεία!
10
loading

Τελεσίγραφο στέλνει η Περιφέρεια Αττικής σε δήμους της Πεντέλης και του Υμηττού για να εκκενώσουν το συντομότερο δυνατό τα κοιμητήρια στους πρόποδες των δύο βουνών επειδή οι περιοχές αυτές έχουν κηρυχθεί αναδασωτέες!

Σύμφωνα με το «Έθνος», τα κοιμητήρια βρίσκονται σε εκτάσεις οι οποίες χαρακτηρίστηκαν δασικές. Έτσι, οι Δήμοι καλούνται τώρα να εκκενώσουν τα νεκροταφεία και να αποδώσουν τους χώρους στην πολιτεία προκειμένου να αναδασωθούν.

Ανάλογο πρόβλημα υπάρχει και στο κοιμητήριο της Γλυφάδας, το οποίο έχει κριθεί πράνομο και για το λόγο αυτό έχει επιβληθεί στο Δήμο πρόστιμο 100.000 ευρώ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

10
σχόλια
 1. avatar loleta

  να ρώτήσω και κάτι άλλο...Χάθηκαν τόσοι ξέρότοποι στη Αττική για αναδάσωση?? Δηλαδή καλύφθηκε όλος ο Υμητός με δέντρα και έμειναν ξερά μόνο τα νεκροταφεία????

 2. avatar loleta

  Δεν μπορούν να γίνουν και τα δύο??? και δέντρα και τάφοι???

 3. avatar http://www.antoniskepseismou.blogspot.com/

  Καλά τους κάναν. Λες και δεν μπορούσαν να το κάνουν νόμιμα... αλλά τι να πεις στους συγγενείς των πεθαμένων? \"βάλτε τον για λίγο στην αποθήκη μέχρι να βρούμε χώρο???

 4. avatar Κωστής Αλεξόπουλος

  Ντροπή στην Περφέρεια.... Να αφήσουν τους νεκρούς στην ησυχία τους....

  1. avatar tsakman36

   λες να διαμαρτυρηθεί κανένας ?

  2. avatar Trelamenos

   Διάβασες τί λέει ο από κάτω? Κάνε μία ανζήτηση στο google για \"γλυφάδα παράνομο νεκροταφείο\" και δες. Πριν από ένα χρόνο είχε κάνει την κατάληψη ο δήμος με το έτσι θέλω παρά τις αντιδράσεις όλων και στον ενδιάμεσο καιρό έκανε παράνομες ταφές, και καλά κανείς δεν ξέρει ποιός έθαυε εκεί ανθρώπους. Τώρα εκβιαστικά ζητάει να παραμείνει. Έχει ανακατευεί και ο \"παπάς της περιοχής\". Να φάνε το δάσος πάνε.

 5. avatar kiekeboe

  όπως το ξενοδοχείο για πλουσίους με ιδιωτικό λιμάνι για τα γιώτ ,μόνο που είναι στα θεμέλια τώρα εακόμα ,αν θυμάσαι τότε με το σκάνδαλο Παπούλια πριν 1-2 χρόνια ,και καμμένων παραθαλλάσιων εκτάσεων.........ξεχάστηκε το θέμα ,είχαμε κρίση και χίλια τόσα, τον γιαουρτώσανε στη θεσσαλονίκη, παρεδωσε το μισθό ΥΠΟΘΕΣΗ - ΚΛΕΙΣΤΗ πάντως εαν ενας μόνος ο Τσοχα είχε φάει τόσα θα θελα να ξέρω ολοι μαζί αυτοι και οι εφοπλιστάδες μεγαλοβιομήχανοι πρωτοπαλίκαρα τους

 6. avatar drgreen

  Καλά κάνουν... Είναι παλιό κόλπο των δήμων, στην αρχή φτιάχνουν ένα νεκροταφείο (με την πρόφαση ότι το ήδη υπάρχον είναι κορεσμένο), μετά ένα εκκλησάκι (με τις ευλογίες του τοπικού μητροπολίτη), μετά ένα μαγαζάκι για λουλούδια, κεριά κλπ, και πριν το καταλάβεις, σε 2-3 χρόνια το πρώην δάσος έχει γίνει πόλη...

  1. avatar Διονυσης

   ......με παράλληλο πλουτισμό 5-10 \"υπαλλήλων του δημοσίου συμφέροντος\"

 7. avatar Dimitris

  πεστο ντε. Αλλά Ελλάδα είναι αυτή. Με τα μεγάλα της...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει