Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων έχει προκαλέσει το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη Δυτική Ελλάδα.

Λόγω της χιονόπτωσης, παραμένουν κλειστές οι επαρχιακές οδοί Πτέρης- Καλαβρύτων και Αροανίας- Τριποτάμων, καθώς και ο δρόμος από την κοινότητα Περιστέρας προς το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων. Ακόμη, λόγω κατολισθήσεων παραμένει κλειστή η επαρχιακή οδός Πύργου- Τρίπολης, μέσω Αρχαίας Ολυμπίας.

Απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στις επαρχιακές οδούς Καλαβρύτων- Διακοπτού, μέσω Μεγάλου Σπηλαίου, Πατρών- Καλαβρύτων μέσω Χαλανδρίτσας, Πούντας- Καλαβρύτων, καθώς και σε όλο το ορεινό οδικό δίκτυο της Αχαΐας.

Μηχανήματα της Περιφέρεις εργάζονται συνεχώς, προκειμένου να κρατήσουν ανοικτούς τους δρόμους, αλλά και να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία.