Νέος πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος εξελέγη ο εισαγγελέας εφετών, Δημήτρης Ασπρογέρακας. Μετά τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στις 28 Φεβρουαρίου 2016, συνεδρίασε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης και συγκροτήθηκε σε σώμα.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο εξέλεξε το προεδρείο του ως εξής : Πρόεδρος, ο Δημήτρης Ασπρογέρακας, αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Μητρούλιας, γενικός γραμματέας, ο Παρασκευάς Αδάμης και αναπληρωτής γενικός γραμματέας ο Ιωαννης Παναγόπουλος.

Ως απλά μέλη στο νέο διοικητικού συμβούλιο συμμετέχουν οι Νικόλαος Καλλίδης, Αρετή Σκαφίδα, Σπυριδούλα Σταυράτη και Γεώργιος Νούλης.

Ο εισαγγελέας Εφετών, Δημήτρης Ασπρογέρακας, έχει επί χρόνια υπηρετήσει σε νευραλγικές θέσεις και έχει χειριστεί σοβαρές υποθέσεις.

Ο κ. Ασπρογέρακας εισήλθε στο εισαγγελικό το 1984 και προήχθη στο βαθμό του Εισαγγελέα Εφετών στις 3 Δεκεμβρίου 2014. Ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων χειρίστηκε, μεταξύ άλλων σοβαρών υποθέσεων, την προκαταρκτική εξέταση για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, ενώ, έχει διατελέσει και εποπτεύων εισαγγελέας του ΣΔΟΕ.