Μετ’ εμποδίων θα πραγματοποιούνται οι πτήσεις την προσεχή Τρίτη και Τετάρτη, λόγω της 48ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας αποφάσισε να συμμετάσχει στην απεργία με δύο 4ωρες στάσεις εργασίας και τις δύο ημέρες, Τρίτη και Τετάρτη, από τις 08:00 το πρωί έως τις 12:00 και από τις 18:00 μέχρι τις 22:00.

Αυτό σημαίνει ότι δεκάδες πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες για τις συγκεκριμένες ώρες είτε θα ματαιωθούν είτε θα αλλάξουν ώρα αναχώρησης, καθώς στην ουσία κλείνει ο ελληνικός εναέριος χώρος.

Με στάσεις εργασίας, περίπου τις ίδιες ώρες, θα συμμετάσχουν στην απεργία και τα μέλη της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Πολιτικής Αεροπορίας, ΟΣΥΠΑ. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσαν ότι και τις δύο ημέρες, θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από τις 07:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι και από τις 18:00 μέχρι τις 22:00.

Όσοι έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν τις συγκεκριμένες ημέρες, καλό είναι να επικοινωνούν με το αεροδρόμιο, για να πληροφορούνται αν και πότε θα πραγματοποιηθεί η πτήση τους.