Σύμφωνοι με την πρόταση της δημοτικής αρχής για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κεντρικό ιστό της πόλης, είναι οι εκπρόσωποι του αστικού ΚΤΕΛ Βόλου και του συνδέσμου ιδιοκτητών ταξί, όπως οι ίδιοι διαβεβαίωσαν τον δήμαρχο, Πάνο Σκοτινιώτη, κατά τη διάρκεια συναντήσεων που είχε μαζί τους στο Δημαρχείο.

Ο κ. Σκοτινιώτης δέχθηκε διαδοχικά στο γραφείο του τα προεδρεία του αστικού ΚΤΕΛ και του συνδέσμου ιδιοκτητών Ταξί, με τα οποία συζήτησε για το κυκλοφοριακό πρόβλημα στο κέντρο του Βόλου και άκουσε τις προτάσεις τους για την καλύτερη λειτουργία της πόλης. Οι δύο πλευρές τόνισαν ότι θα συνεργαστούν με τη δημοτική αρχή Βόλου για την εφαρμογή και τήρηση των προτεινόμενων μέτρων, ιδιαίτερα δε, για την εφαρμογή του δακτυλίου, ο οποίος θεωρούν ότι αποτελεί την πλέον κατάλληλη λύση για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού.

Ο δήμαρχος του Βόλου υπογράμμισε ότι οι προτάσεις του κυκλοφοριακού στοχεύουν κατ’ εξοχήν στην ενθάρρυνση της χρήσης Μέσων Μαζικής Μεταφοράς για τις μετακινήσεις των πολιτών και επομένως στην αποτροπή της χρήσης Ι.Χ. αυτοκινήτων στον κεντρικό ιστό της πόλης.