Καμία σκάλα δεν πρέπει να σας εμποδίζει στην μετακίνηση, ούτε να σας προβληματίζει στην καθημερινότητά σας! Ανεξαρτησία, ασφάλεια, αυτονομία, ποιότητα ζωής, υγεία, ελευθερία. Αυτές είναι ορισμένες από τις ανάγκες που επιθυμεί να καλύψει ο κάθε άνθρωπος, οπότε η επόμενη ερώτηση είναι: «Χρειάζομαι αναβατόριο σκάλας, αλλά πόσο θα κοστίσει η αγορά του?»

Στη Draculis (draculis.gr) γνωρίζουν ότι η αγορά ενός αναβατορίου σκάλας αποτελεί για εσάς, μια σημαντική απόφαση &  μια σοβαρή επένδυση χρημάτων. Με τον ίδιο τρόπο την αντιμετωπίζουν και σαν εταιρία, με σεβασμό προς τους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα! Γι΄αυτό πολλές φορές η πρώτη ερώτηση που δέχονται στη Draculis είναι: «Ποια είναι η τιμή για αγορά ενός αναβατορίου σκάλας?» Και είναι απόλυτα λογικό, δεδομένου ότι μιλάμε για ένα τόσο καινοτόμο & τεχνολογικά προηγμένο μηχάνημα, κατασκευασμένο από τη μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρία, τη Stannah (stannah.gr)

Επειδή όμως κάθε σκάλα είναι διαφορετική, όπως επίσης οι ανάγκες και οι απαιτήσεις των ατόμων, το κόστος δεν είναι ποτέ το ίδιο. Οι τιμές λοιπόν διαφέρουν, αλλά μπορείτε να δείτε τους πιο σημαντικούς παράγοντες που καθορίζουν το τελικό κόστος αγοράς.

Η τιμή για αγορά αναβατορίου σκάλας εξαρτάται από:

 • Εάν η σκάλα σας είναι ευθεία ή κυκλική 
 • Εάν η σκάλα σας είναι εξωτερική ή εσωτερική
 • Πόσες στροφές έχει η σκάλα 
 • Πόσο μακριά θα χρειαστεί να είναι η ράγα
 • Από πόσα σκαλοπάτια αποτελείται η σκάλα
 • Ποιο μοντέλο είναι κατάλληλο για το δικό σας σπίτι 
 • Εάν θέλετε να ανεβείτε περισσότερους από έναν ορόφους
 • Εάν θέλετε επιπρόσθετα χαρακτηριστικά, πχ περιστροφή, αυτόματη αναδίπλωση κλπ
 • Εάν μεσολαβούν πόρτες ή πλατύσκαλα
 • Το είδος της ταπετσαρίας του καθίσματος & της ράγας πάνω στην οποία κινείται το αναβατόριο

Η τιμή για την αγορά του αναβατορίου σκάλας λοιπόν εξαρτάται από όλους τους παραπάνω παράγοντες. Οπότε κανένα αναβατόριο σκάλας της Draculis δεν είναι πανομοιότυπο με κάποιο άλλο! Ορισμένοι από τους παράγοντες αυτούς αποτελούν θέμα δική σας επιλογής, ενώ άλλοι εξαρτώνται από την κατασκευή της σκάλας σας. Άρα στη Draculis μπορούν να είναι απόλυτα συγκεκριμένοι, μόνο αφού έχει εκπονηθεί η ΔΩΡΕΑΝ μελέτη μέτρησης της σκάλας σας, από τους εξειδικευμένους μηχανολόγους της εταιρίας. 

Υπάρχουν κι άλλα κόστη όταν αγοράσεις αναβατόριο σκάλας?

 • Μία τιμή για αγορά αναβατορίου σκάλας, χωρίς κρυφές χρεώσεις!

Ίσως αναρωτιέστε αν στην τιμή θα υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις. Τα καλά νέα είναι πως όχι. Η προσφορά που σας παραδίδουν καλύπτει τα πάντα. Κι όταν λένε τα πάντα, το εννοούν! 

 • Πόσο κοστίζει η λειτουργία ενός αναβατορίου σκάλας?

Έχουν κι άλλα καλά νέα: η χρήση ενός αναβατορίου σκάλας κοστίζει, λιγότερο από την λειτουργία ενός βραστήρα.

 • Ποια είναι η χρέωση για την εγκατάσταση του αναβατορίου σκάλας? 

Καμία! Tο κόστος της εγκατάστασης περιλαμβάνεται στην προσφορά που θα σας δώσουν. Μία τιμή. Μία πληρωμή.

Αναβατόρια Σκάλας Stannah: αποκλειστικά στην Ελλάδα, από τη Draculis!

Εδώ και 50 χρόνια η Draculis είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της Stannah Stairlifts, της μεγαλύτερης εταιρίας ειδικών αναβατορίων σκάλας με πάνω από 850.000 εγκαταστάσεις 

παγκοσμίως. Η εταιρία διαθέτει μια τεράστια γκάμα σε αναβατόρια για ευθείες ή κυκλικές σκάλες, εσωτερικών & εξωτερικών χώρων, με τεχνολογία και καινοτομία αιχμής. Όλα τα προϊόντα πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και είναι Πιστοποιημένα με CE, ενώ η εταιρία διαθέτει ISO 9001:2018 για τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Επιπλέον ο ιδιόκτητος στόλος των μεταφορικών μέσων και το Πιστοποιημένο τεχνικό τμήμα, σας εξασφαλίζουν την άμεση πανελλαδική ανταπόκριση για υποστήριξη και service, ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες εγκαταστάσεις. 

Πρόσβαση στις σκάλες με ασφάλεια!

Οι 7.250 εγκαταστάσεις που έχει πραγματοποιήσει η Draculis, σε όλη την Ελλάδα, αποτελούν την μεγαλύτερη εγγύηση, ότι θα συνεργαστείτε με την πιο έμπειρη & πιο αξιόπιστη εταιρία στην ελληνική αγορά. 

Τα αναβατόρια σκάλας είναι σχεδιασμένα για να βοηθούν όλους τους χρήστες με κινητικές δυσκολίες ή ΑΜΕΑ, ανεξαρτήτως ηλικίας προκειμένου να χρησιμοποιούν τα σκαλοπάτια εύκολα και χωρίς κόπο ή φόβο. Επιπλέον αποτρέπουν τις πτώσεις, προσφέρουν ηρεμία & ασφάλεια, σας ξαναδίνουν την ανεξαρτησία σας, τοποθετούνται γρήγορα και απλά, χωρίς οικοδομικές άδειες, ούτε βαριές εργασίες, δεν προκαλούν ζημιές στο σπίτι σας, είναι ευέλικτα και συνοδεύονται από 10 χρόνια εγγύησης. 

Η επόμενή σας κίνηση! Επικοινωνήστε τώρα με τη Draculis και άμεσα ο σύμβουλος μηχανικός θα είναι κοντά σας για να ακούσει τις ανάγκες σας. Αφού μετρήσει τις διαστάσεις της σκάλας σας, θα προτείνει το κατάλληλο μοντέλο για εσάς, θα ετοιμάσει ΔΩΡΕΑΝ εξατομικευμένη μελέτη & τέλος θα σας δώσει την οικονομική προσφορά. 

Έτσι θα γνωρίζετε τα πάντα, για την τιμή αγοράς αναβατορίου σκάλας!

Draculis: Ικαρίας 2, 144 51 Μεταμόρφωση – Αττικής

Εξυπηρέτηση πελατών για δωρεάν μελέτη της σκάλας: 

Τηλ.: 210 2842018 & 210 2841189, Ε-mail: [email protected]

instagram.com/draculis.gr

facebook.com/draculis.gr