Υλικά

  • Για 4-6 άτομα
  • Για τη σαλάτα
  • 1 αβοκάντο κομμένο σε κύβους
  • 2 καρότα τριμμένα
  • 1/2 χούφτα ρόκα
  • Βασιλικός ψιλοκομμένος
  • 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1 κονσέρβα μικρή μανιτάρια πλυμένα
  • 1 κονσέρβα μικρή καλαμπόκι πλυμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • Για το ντρέσινγκ
  • 1 κούπα ελαιόλαδο
  • 1/2 κούπα ξύδι από λευκό κρασί
  • 1/2 κούπα μέλι (ή 3 κουταλιές της σούπας γεμάτες)
  • 1 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα (κατά προτίμηση τύπου ντιζόν)

sidagi.gr

Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Για τη σαλάτα
Σε ξύλο κοπής κόβουμε όλα τα υλικά σε ψιλά κομμάτια. Έπειτα τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα τρίβουμε λιγάκι με αλάτι να μαραθούν ελαφρά.

Για το ντρέσινγκ
Προσθέτουμε όλα τα υλικά στο μούλτι ή σε ένα σέικερ χτυπάτε όλα μαζί και το ρίχνουμε πάνω απ’ τη σαλάτα.