Υλικά 227 γραμμάρια φέτες καπνιστό ζαμπόν142 γραμμάρια ημιανάλατο τυρί ή τυρί κρέμα1 κουτάλι τσαγιού ζεστό γάλαΚαρυκεύματα½ τούφα ψιλοκομμένος άνηθοςΛίγη πάπρικαΣέλινο για γαρνιτούρα Εκτέλεση Κόβετε τις φέτες από το καπνιστό ζαμπόν στη μέση διαγώνια. Ανακατεύετε τα υπόλοιπα υλικά. Τυλίγετε τα κομμάτια του ζαμπόν σε χωνάκια και γεμίζετε το καθένα με μια κουταλιά από το μείγμα. Μπήγετε από μια οδοντογλυφίδα και σερβίρετε γαρνιρισμένα με φρέσκο σέλινο.