Υλικά

  • 2 φλ. τσαγιού κινόα, μαγειρεμένη και κρύα
  • 3 φλ. τσαγιού καρπούζι, κομμένο σε κύβους
  • 1 φλ. τσαγιού αγγούρι, κομμένο σε κύβους
  • 1/2 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες
  • 1/2 φλ. τσαγιού φέτα
  • 1/2 φλ. τσαγιού φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
  • 1/4 φλ. τσαγιού βαλσάμικο γλάσο
  • Αλάτι

Εκτέλεση

  1. Ψιλοκόψτε το καρπούζι, το αγγούρι και το κρεμμύδι και τοποθετήστε τα σε ένα μπολ.
  2. Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί, κρατώντας λίγη φέτα, δυόσμο και βαλσάμικο για το γαρνίρισμα.
  3. Αλατίστε και προσθέστε επιπλέον φέτα, δυόσμο και γλάσο βαλσάμικου.