Υλικά

Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα αχνίζουμε χωρίς λάδι και χωρίς νερό το σπανάκι. Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι βάζουμε μία στρώση από τη σάλτσα και στρώνουμε λαζάνια. Κατόπιν απλώνουμε λίγο από το σπανάκι, το τυρί ρικότα, λίγη από τη γαλοπούλα βρασμένη Στη συνέχεια βάζουμε δεύτερη στρώση λαζάνια, μετά σπανάκι, το τυρί ρικότα, λίγη από τη γαλοπούλα βρασμένη. Επαναλαμβάνετε με την ίδια σειρά των υλικών και τέλος ραντίζετε με λίγη σάλτσα ντομάτας και πασπαλίζετε με λίγη τριμμένη μοτσαρέλα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.   Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr