Υλικά

  • 2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
  • 1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο χυμό λάιμ
  • 450 γρ. φρέσκες φράουλες
  • 2 φλ. τσαγιού τζιν
  • 3 φλ. τσαγιού σόδα
  • Πάγο
  • Φρέσκα κλαδάκια μέντας, για γαρνιτούρα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε μία κανάτα ανακατέψτε τη ζάχαρη με το χυμό λάιμ.
Βήμα 2
Αφήστε στην άκρη 6- 8 φράουλες, κόψτε τις υπόλοιπες και ανακατέψτε με τη ζάχαρη και το χυμό λάιμ.
Βήμα 3
Ανακατέψτε το τζιν με τη σόδα και προσθέστε το μείγμα στην κανάτα με τις φράουλες και γεμίστε με πάγο.
Βήμα 4
Γαρνίρετε με τα κλαδάκια μέντας.
Βήμα 5
Σερβίρετε σε ποτήρια γεμάτα με πάγο και γαρνίρετε με μία φράουλα.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.