Υλικά

  • 2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
  • 1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο χυμό λάιμ
  • 450 γρ. φρέσκες φράουλες
  • 2 φλ. τσαγιού τζιν
  • 3 φλ. τσαγιού σόδα
  • Πάγο
  • Φρέσκα κλαδάκια μέντας, για γαρνιτούρα

Εκτέλεση

  1. Σε μία κανάτα ανακατέψτε τη ζάχαρη με το χυμό λάιμ.
  2. Αφήστε στην άκρη 6- 8 φράουλες, κόψτε τις υπόλοιπες και ανακατέψτε με τη ζάχαρη και το χυμό λάιμ.
  3. Ανακατέψτε το τζιν με τη σόδα και προσθέστε το μείγμα στην κανάτα με τις φράουλες και γεμίστε με πάγο.
  4. Γαρνίρετε με τα κλαδάκια μέντας.
  5. Σερβίρετε σε ποτήρια γεμάτα με πάγο και γαρνίρετε με μία φράουλα.