Στους περισσότερους ανθρώπους δεν αρέσει να πετάνε φαγητό, κάποιες φορές όμως αυτό μοιάζει αναπόφευκτο.

Όπως όταν η συνταγή καλεί σε μία κούπα σάλτσα ντομάτας, η συσκευασία περιέχει όμως πολύ μεγαλύτερες ποσότητες.

Ή όπως όταν η σπιτική σος που με τόσο κόπο ετοιμάσαμε περίσσεψε και ο κάδος μοιάζει μονόδρομος.

Για όλες αυτές τις περιπτώσεις η μαγειρική σοφία υποδεικνύει έναν άλλο δρόμο, την κατάψυξη κάθε συσκευασμένου ή μαγειρεμένου περισσεύματος.

Ρίχνουμε την πεντανόστιμη σος που ετοιμάσαμε σε μια παγοθήκη και έχουμε έτοιμη σάλτσα για την επόμενη φορά.

Όταν παγώσει καλά η σάλτσα, μπορούμε να τη βγάλουμε από τη θήκη, βάζοντας τα παγάκια σε μια σακούλα τροφίμων για κατάψυξη.

Την επόμενη φορά θα αποδειχτεί χρυσός…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.