Υλικά

  • 6 αβγά
  • 1 κολοκυθάκι τριμμένο
  • 150 γρ. σπαράγγια ψιλοκομμένα
  • 100 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
  • 30 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 4 κ. σ. μαγιονέζα
  • 1/2 κ. γ. πιπέρι
  • 1 κ. γλ. βούτυρο
  • 1 κ. σ. φρέσκος μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 1 κ. σ. φύλλα βασιλικού

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Σε ένα μπολ χτυπήστε τα αβγά με την παρμεζάνα, τη μαγιονέζα και το πιπέρι.
  3. Ζεστάνετε ένα σκεύος, που να μπαίνει και στο φούρνο, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και λιώστε το βούτυρο.
  4. Προσθέστε το κολοκυθάκι, τα σπαράγγια και το ζαμπόν και σοτάρετε για 2-3 λεπτά.
  5. Προσθέστε το μείγμα με τα αβγά και μαγειρέψτε για 4- 5 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να σφίγγουν τα αβγά.
  6. Πασπαλίστε με το μαϊντανό και τοποθετήστε στο φούρνο για 5- 10 λεπτά.
  7. Απομακρύνετε από το φούρνο, κόψτε σε έξι μερίδες και γαρνίρετε με τα φύλλα βασιλικού.