Υλικά

  • 400 γρ. σολομού (καθαρισμένος και ψιλοκομμένος)
  • 2 αυγά
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
  • 3 κ. σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Καθαρίστε πολύ καλά το σολομό και προσέξτε μην σας ξεφύγει κάποιο κόκαλο.
  2. Χτυπήστε τα αυγά σε ένα μπολ και εν συνεχεία προσθέστε το κρεμμύδι, το σολομό και το πιπέρι και ανακατέψτε καλά.
  3. Πλάστε τους κεφτέδες από σολομό.
  4. Σε ένα τηγάνι θερμάνετε το λάδι σε μέτρια φωτιά. Τηγανίστε τους κεφτέδες από σολομό για 5 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφένιο χρώμα.