Υλικά

  • 400 γρ. κρέμα κολοκύθας
  • 1 φλ. τσαγιού γάλα
  • 1 κ. γλ. λάδι
  • 450 γρ. κοτόπουλο (χωρίς τα κόκαλα)
  • 450 γρ. σάλτσα ντομάτας
  • 1 συσκευασία λαζάνια από νουντλς
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού μοτσαρέλα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το γάλα με την κρέμα κολοκύθας και αφήστε στην άκρη.
Βήμα 2
Τοποθετείστε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε το κοτόπουλο με λίγο λάδι μέχρι να ροδοκοκκινίσει και από τις δύο πλευρές. Ρίξτε την σάλτσα ντομάτας και μαγειρέψτε για 15 λεπτά. Ανακατεύετε σταδιακά για να μην κολλήσει.
Βήμα 3
Σε ένα ταψί τοποθετείστε μία στρώση από το κοτόπουλο και τη σάλτσα ντομάτας, από πάνω προσθέστε 3 από τα λαζάνια (χωρίς να τα έχετε μαγειρέψει) και καλύψτε με το 1/3 από το μείγμα της κολοκύθας.
Βήμα 4
Επαναλάβετε επιπλέον δύο φορές. Γαρνίρετε με τη μοτσαρέλα.
Βήμα 5
Ψήστε σε προθερμασμένο, στους 200 βαθμούς, φούρνο για περισσότερα από 35 λεπτά. Αφήστε να κρυώσουν για 15 λεπτά πριν σερβίρετε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.