Υλικά

  • 4 ψωμάκια στρογγυλά ανοιγμένα στη μέση
  • 4 φέτες τυρί ένταμ ή κασέρι
  • 8 φέτες μπέικον
  • 4 αβγά
  • μαγιονέζα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Μέσα σε αντικολλητικό τηγάνι ψήνετε το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό και το αφαιρείτε.
  2. Προσθέτετε στη συνέχεια στο τηγάνι 2 κουταλιές ελαιόλαδο και ρίχνετε τα αβγά αφού τα έχετε χτυπήσει με αλάτι, πιπέρι, και λίγο γάλα.
  3. Βγάζετε προσεκτικά στην άκρη την ομελέτα.
  4. Στήνετε τα σάντουιτς. Απλώνετε μια κουταλιά μαγιονέζα στο κάτω μέρος του ψωμιού και συνεχίζετε με μια φέτα τυρί, μπέικον, και την ομελέτα.
  5. Σκεπάζετε με το πάνω μέρος του ψωμιού και σερβίρετε αμέσως.