Υλικά

  • 2 πολύ ώριμα αβοκάντο πολτοποιημένα
  • 112 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας προαιρετικά
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • 1 κουταλιά της σούπας ρόφημα από στιγμιαίο καφέ
  • πρέζα αλάτι
  • Ψιλοκομμένα φιστίκια ή φυλλαράκια μέντας  για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

  1. Χτυπάτε το λάδι καρύδας, μέλι και στιγμιαίο καφέ μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
  2. Βάζετε τη σοκολάτα ψιλοκομμένη στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα μέχρι η σοκολάτα να αρχίζει να λιώνει.
  3. Βάζετε τη λιωμένη σοκολάτα μέσα στο μείγμα με το λάδι καρύδας και ανακατεύετε.
  4. Στη συνέχεια βάζετε τα αβοκάντο και χτυπάτε ελαφρά με ένα σύρμα ή πιρούνι μέχρι να πολτοποιηθεί.
  5. Βάζετε τη μους σε ποτήρια και αποθηκεύετε στο ψυγείο.
  6. Σερβίρετε διακοσμημένη με φυλλαράκια μέντας ή ψιλοκομμένα φιστίκια.