Υλικά
- 300 γρ. ρικότα
 - 70 γρ. στέβια ή 100 γρ. ζάχαρη
 - 3 αυγά
 - 65 γρ. κορν φλάουρ
 - Το ξύσμα και το χυμό μισού λεμονιού
 
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς και στρώστε μία λαδόκολλα σε μία φόρμα για κέικ.
 - Ξεκινήστε χωρίζοντας τα αυγά. Χτυπήστε τους κρόκους των αυγών με τη ζάχαρη σε ένα μπολ μέχρι να αφρατέψουν.
 - Προσθέστε το ξύσμα και το χυμό λεμονιού και ανακατέψτε καλά.
 - Ρίξτε στο μείγμα τη ρικότα και συνεχίστε το ανακάτεμα μέχρι να ενωθούν καλά όλα τα υλικά.
 - Προσθέστε το κορν φλάουρ και ανακατέψτε καλά μέχρι να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν σβώλοι.
 - Χτυπήστε τα ασπράδια των αυγών σε ένα ξεχωριστό, καθαρό, στεγνό μπολ μέχρι να γίνουν σκληρά και προσθέστε τα απαλά στο μείγμα.
 - Αδειάστε το μείγμα στη φόρμα και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 35 λεπτά ή περισσότερο στους 170 βαθμούς.