Όταν έρχεται η βραδιά του Champions League, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να απολαύσεις τους γεμάτους δράση αγώνες από το να το κάνεις με φίλους και ένα τραπέζι γεμάτο λαχταριστά σνακ.

Αν έχεις καλέσει μερικούς φίλους, αυτά τα σνακ είναι σίγουρο ότι θα γίνουν ανάρπαστα.

Σπιτικά ρολά πίτσας

Αυτές οι λιχουδιές σε μέγεθος μπουκιάς είναι εύκολο να φτιαχτούν και προσαρμόσιμες. Άνοιξε ζύμη πίτσας, πρόσθεσε τις αγαπημένες σου γαρνιτούρες, τύλιξε τα σε ρολό και ψήσε τα μέχρι να ροδίσουν. Κόψε σε κομμάτια σε μέγεθος μπουκιάς για το τέλειο finger food.

Γεμιστές πατάτες

Άνοιξε το εσωτερικό των μισών ψημένων πατατών, γέμισε τες με τυρί, κομμάτια μπέικον και μια κουταλιά sour cream. Βάλε τα ξανά στο φούρνο μέχρι να φουσκώσουν από το τυρί.

Μίνι τάκος

Ετοίμασε ένα μπαρ με μίνι τάκο με μικρές τορτίγιες, καρυκευμένο μοσχαρίσιο κιμά ή τεμαχισμένο κοτόπουλο και μια σειρά από γαρνιτούρες, όπως μαρούλι, τυρί, σάλσα και γουακαμόλε. Ο καθένας μπορεί να φτιάξει τα δικά του μίνι τάκος ανάλογα με τις προτιμήσεις του.

Τραγανές φτερούγες κοτόπουλου

Ψήσε τις φτερούγες κοτόπουλου με το αγαπημένο σου καρύκευμα και ψήσε ή τηγανίσε τις μέχρι να γίνουν χρυσαφένιες και τραγανές. Σέρβιρε με μια ποικιλία από σάλτσες ντιπ.

Γεμιστά μανιτάρια

Ξεφλούδισε μανιτάρια και γέμισε τα με ένα μείγμα από τυρί κρέμα, σκόρδο, βότανα και φρυγανιά. Ψήσε μέχρι τα μανιτάρια να μαλακώσουν και η γέμιση να πάρει χρώμα.

Γεμιστές πατάτες Nacho

Γέμισε μια στοίβα τραγανές τηγανητές πατάτες με λιωμένο τυρί, jalapeños, μοσχαρίσιο κιμά και όλα τα αγαπημένα σας nacho toppings. Μην ξεχάσεις τη sour cream και το γουακαμόλε για ντιπ.

Σπιτικό γουακαμόλε και σάλσα

Φτιάξε φρέσκο γουακαμόλε και σάλσα με ώριμα αβοκάντο, ντομάτες, κρεμμύδια και κόλιανδρο. Σέρβιρε με πατατάκια τορτίγιας για ένα δροσιστικό και πικάντικο σνακ.

Μίνι σουβλάκια Caprese

Πέρασε ντοματίνια, μπάλες μοτσαρέλας και φύλλα φρέσκου βασιλικού σε οδοντογλυφίδες. Βάλε από πάνω γλάσο βαλσάμικου για ένα απλό αλλά κομψό σνακ.