To Φυσικό Μεταλλικό νερό με σχεδόν μηδενικά νιτρικά και το Φυσικώς Ανθρακούχο νερό, το μοναδικό νερό στον κόσμο με μηδέν νιτρικά AQUA Carpatica, συνεχίζουν τη σαρωτική πορεία τους στα διεθνή βραβεία για έκτη (6η) συνεχόμενη χρονιά λαμβάνοντας το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2022. Η ανώτερη ποιότητα και κυρίως η ανώτερη γεύση των εμφιαλωμένων μεταλλικών νερών AQUA Carpatica εντυπωσίασαν τους κριτές οι οποίοι απένειμαν τρία χρυσά αστέρια (***) στο κάθε προϊόν.  

Η πηγή του Aqua Carpatica ανακαλύφτηκε το 2005 μέσα στα δάση των Καρπαθίων. Εξερευνήθηκε, αναλύθηκε σαν σύσταση και άρχισε να εμφιαλώνεται το 2010. Το  Φυσικό Μεταλλικό και Φυσικώς Ανθρακούχο νερό Aqua Carpatica, εμφιαλώνονται στην πηγή, σε αυστηρά προστατευόμενες περιοχές, εκεί όπου απαγορεύεται η προσέλευση και κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα. Το αποτέλεσμα; Ένα  δροσερό, ευχάριστο στη γεύση και χωρίς καμία επίγευση  Φυσικό Μεταλλικό και Φυσικώς Ανθρακούχο νερό.

Ο διαγωνισμός Superior Taste Award διεξάγεται στις Βρυξέλλες, υπό την αιγίδα του κορυφαίου ανεξάρτητου Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης και Ποιότητας (iTQi). Αξίζει να τονισθεί ότι η διαδικασία αξιολόγησης περιλαμβάνει δοκιμές κριτών, με την λεγόμενη «τυφλή» μέθοδο, χωρίς δηλαδή να φαίνεται ποιο προϊόν αξιολογείται. Η διάκριση για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό και το Φυσικώς Ανθρακούχο Νερό AQUA Carpatica προήλθε μετά από αυστηρότατες διαδικασίες αξιολόγησης και γευσιγνωσίας από επαγγελματίες ειδικούς στη γεύση και στον κλάδο των ποτών, μέλη των πιο διάσημων Ενώσεων Chef & Sommelier από όλον τον κόσμο. To γεγονός αυτό επιβεβαιώνει την ασυναγώνιστη γεύση και την υψηλή ποιότητα για το «νερό θαύμα από τα Καρπάθια Όρη» που είναι το μόνο εμφιαλωμένο νερό στην Ελλάδα με 54 διεθνή βραβεία ποιότητας και γεύσης!