Καμία παράταση δεν θα δοθεί στους φορολογούμενους για την υποβολή των δηλώσεων του Ε9, με καταληκτική ημερομηνία τη σημερινή.

«Δεν θα δώσουμε παράταση για το Ε9. Οι πολίτες πρέπει να ασχοληθούν από το Σάββατο με τις δηλώσεις Ε1», είπε χαρακτηριστικά ο γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, σε χαιρετισμό που απήυθυνε σε εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε στο Επαγγελματικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με θέμα την καταπολέμηση της διαφοράς.

Μετά την επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Κωνσταντίνος Κόλλιας, προς τον κ.Θεοχάρη, με την οποία ζητούσε παράταση της προθεσμίας, ο γενικός γραμματέας επικοινώνησε μαζί του και του διεμήνυσε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα παράτασης, όμως εξετάζει το ενδεχόμενο να εκδώσει απόφαση την ερχόμενη εβδομάδα, με την οποία θα δίνεται νέα προθεσμία 2-3 μηνών για διορθώσεις, ώστε όσοι δεν προλάβουν να υποβάλουν τη δήλωση Ε9, να προχωρήσουν σε διόρθωση χωρίς να επιβαρυνθούν με τις προβλεπόμενες κυρώσεις.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.