Το αδιαχώρητο επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης στο Πολιτιστικό Κέντρο της Κηφισιάς όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου (ΣΥ.Φ.Π.Ο.Ε.Δ.).

Περισσότεροι από 1.500 ιδιώτες αποταμιευτές, «θύματα» του PSI, προσήλθαν στην εκδήλωση γνωριμίας προκειμένου να ενημερωθούν για τις επόμενες κινήσεις του ΣΥ.Φ.Π.Ο.Ε.Δ. και να καταθέσουν τις απόψεις τους για το πώς θα πρέπει να διεκδικηθούν οι αποζημιώσεις των πληγέντων από το υποχρεωτικό κούρεμα.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν το θέμα της νομικής εκπροσώπησης του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου, η υποβολή της αίτησης ακύρωσης των αποφάσεων για το PSI στο Συμβούλιο της Επικρατείας (κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι τις 15 Απριλίου), αλλά και ζητήματα διαδικαστικής φύσης σχετικά με τις νομικές επιφυλάξεις που θα πρέπει να διατυπώνουν οι ομολογιούχοι στις γραφειοκρατικές διαδικασίες της ανταλλαγής των ομολόγων που χειρίζονται οι θεματοφύλακές τους.

Στην πρώτη πολυπληθή συγκέντρωση του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου δεν έγινε καμία αναφορά στα πολιτικά κόμματα.