Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία αναδείχθηκε ως κορυφαία εταιρική επωνυμία στην κατηγορία των αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα κατά την απονομή των Corporate Superbrands Greece 2016, ενώ, παράλληλα, διακρίθηκε και στα φετινά Corporate Affairs Excellence Awards για το Πρόγραμμα της για την Συμβολαιακή Καλλιέργεια Κριθαριού.

athnzy2
Η κα. Μαρία Ηλιοπούλου, Corporate Communications Manager, παραλαμβάνει το βραβείο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στα Corporate Affairs Excellence Awards από τον κ. Βασίλη Λώλα, Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων της ΕΕΔΕ.

Η βράβευση για την Αθηναϊκή Ζυθοποιία ως Corporate Superbrand ήταν αποτέλεσμα της αξιολόγησης της εταιρίας με βάση τα παρακάτω κριτήρια: αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και δύναμη της φήμης της, αξιοπιστία και μακροχρόνια συνέπεια, καθώς και εταιρική υπευθυνότητα που επιδεικνύει κατά τη δράση της, τις εργασιακές σχέσεις, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Αντίστοιχα, η διάκρισή της στα Corporate Affairs Excellence Awards πραγματοποιήθηκε στην κατηγορία Εταιρία & Συμμέτοχοι για τις σχέσεις που έχει αναπτύξει με τις τοπικές κοινωνίες μέσω του Προγράμματος Συμβολαιακής Καλλιέργειας.

ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ

Τα βραβεία Corporate Affairs Excellence Awards διοργανώνονται από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) με στόχο την ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών και επιτυχημένων στρατηγικών επικοινωνίας και εταιρικών υποθέσεων, παράγοντας αξία και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξή τους.

Οι συνεχείς διακρίσεις αντανακλούν τη σταθερή δέσμευση της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας να παράγει ποιοτικά προϊόντα για τους καταναλωτές, ξεχωρίζοντας για τη συνέπεια, τις αξίες, την αξιοπιστία και την υπευθυνότητά της εταιρίας απέναντι στην αγορά και την κοινωνία.

athnzy3
Η κα. Έλλη Παναγιωτοπούλου, Communications & Corporate Affairs Manager, παραλαμβάνει τη διάκριση Corporate Superbrand για την Αθηναϊκή Ζυθοποιία από τον κ. Αναστάσιο Σπανίδη, CEO, Generation Y.