«Αγαπητοί φίλοι

Θα ήθελα να συμπληρώσω ή μάλλον να διορθώσω στο σημερινό ρεπορτάζ σας, ότι η αναφορά μου ότι είμαι Δημόσιος Υπάλληλος δεν αποτελούσε αιχμή ως προς τα λεγόμενα του κ. Αντιπροέδρου . Με απλά λόγια, ήθελα να αναφέρω ότι δεν αποτελεί “ταμπού” το να είναι κάποιος Δημόσιος Υπάλληλος ( γιαυτό άλλωστε ξεκίνησα την “παρέμβαση” σε τρίτο πρόσωπο) .
Βέβαια η δική μου περίπτωση είναι σπάνια , καθώς σε εμένα προσωπικά καθώς και σε άλλους συναδέλφους μας δίνεται η δυνατότητα να προβάλλουμε το έργο της υπηρεσίας μας ή ακόμα και να δεχτούμε άμεσα τις κριτικές για τον “κακό” μας τον καιρό. Το έργο όλων είναι δύσκολο, είτε είμαστε δημοσιογράφοι, είτε μετεωρολόγοι , δημόσιοι ή ιδιωτικοί υπάλληλοι .Οι “καλοί” και οι “κακοί” δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχουν παντού…
Όπως και να ‘χουν τα πράγματα , νομίζω ότι αποτελεί χρέος όσων έχουν πρόσβαση στα μέσα ενημέρωσης να επισημαίνουν απο την μια μεριά τα κακώς κείμενα , αλλά και απο την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάνε να προβάλλουν και τις καλές πρακτικές.. Δεν είναι η ζωή μας μόνο μαύρο (ή άσπρο) , αλλά κάπου μέσα σε αυτά τα χρώματα υπάρχουν 256 γκρίζες αποχρώσεις και μέσα στο γκρίζο της πραγματικότητας, τις περισσότερες φορές είναι κρυμμένη η αλήθεια .

Φιλικά
Θοδωρής»