Μια βόλτα στο κέντρο της πόλης είναι αρκετή για να γεμίσετε με ενέργεια! Σε μικρούς πεζόδρομους και κρυφές στοές θα ανακαλύψετε στέκια που σερβίρουν ολόφρεσκους και πλούσιους σε βιταμίνες φρεσκοστυμμένους χυμούς, οι οποίοι θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για την ημέρα που βρίσκεται μπροστά σας.

Ακολουθούν τρεις διευθύνσεις στην καρδιά της Αθήνας από την Πανεπιστημίου μέχρι τον πεζόδρομο της Ρόμβης, για έναν απολαυστικό φυσικό χυμό.

Le Petite Village

Λιλιπούτειο, φινετσάτο και κομψό το Le petite Village (μικρό χωριό η μετάφρασή του από τα γαλλικά), βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας (Φωκίωνος 2) και θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο στέκι σας.

Πάλλευκο με κίτρινες λεπτομέρειες, σερβίρει απολαυστικό καφέ, σπιτικές λεμονάδες (σε διάφορες γεύσεις, δοκιμάστε ωστόσο αυτή με το τζίντζερ), επιλεγμένες ελληνικές μπύρες και κρασιά, ενώ ευχάριστη έκπληξη αποτελούν τα διαφορετικά, χειροποίητα εδέσματα (αλμυρά και γλυκά) που παρασκευάζονται καθημερινά. Στα συν η φιλική και άμεση εξυπηρέτηση από τον ιδιοκτήτη.

JOIN Juice Bars

Το self-service juice bar, στην καρδιά της Αθήνας, στον πεζόδρομο της Ρόμβης (νο 24) είναι το ιδανικό spot για όσους θέλουν να απολαύσουν μοναδικούς χυμούς, να φορτώσουν θετική ενέργεια, ή να βρεθούν με την παρέα τους σε ένα φωτεινό και χαρούμενο περιβάλλον.

Από την πλούσια γκάμα των γευστικών επιλογών ξεχωρίζουν οι φρεσκοστυμμένοι χυμοί, που ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή και θα τους βρείτε σε απίστευτους γευστικούς συνδυασμούς, τα λαχταριστά smoothies, οι σαλάτες, τα σάντουιτς αλλά και τα energy bowls που θα βρείτε αποκλειστικά στα JOIN juice bars.

Duck Soup

Με μια πανέμορφη καταπράσινη αυλή- πραγματική όαση (είναι το πρώτο πράγμα που σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας) και έναν εκπληκτικό εσωτερικό χώρο το Duck Soup στη στοά Πεσματζόγλου (απέναντι από το κτήριο της Βιβλιοθήκης και λίγα βήματα από τη στάση μετρό Πανεπιστήμιο) θα αποτελέσει σίγουρα σημείο αναφοράς σας κάθε φορά που κατεβαίνετε στο κέντρο της Αθήνας.

Η έμφαση στο Duck Soup δίνεται στον καφέ και τα σάντουιτς, με την ποιότητα των προϊόντων να αποτελεί και τον βασικό παράγοντα για την επιλογή των πρώτων υλών. Εδώ, μάλιστα, θα βρείτε και κάποιες επιλογές σε δυναμωτικούς χυμούς από ολόφρεσκα φρούτα εποχής ή πουρέδες φρούτων χωρίς ζάχαρη σε ιδιαίτερους συνδυασμούς και μεγάλες ποσότητες.