Με φόντο εικόνες απείρου φυσικού κάλλους απολαύστε τον καφέ ή το γλυκό σας σε τρεις διευθύνσεις στην Αττική που θα σας βάλουν σε διάθεση μίνι εκδρομής.

Σε απόσταση μιας ώρας, το πολύ, από το κέντρο της πόλης θα ανακαλύψετε πραγματικούς θησαυρούς που ηρεμούν το πνεύμα και προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες που συνδυάζουν την ησυχία και την χαλάρωση με τις σύγχρονες παροχές και υπηρεσίες.

Λίμνη Βουλιαγμένης

Συνδυάζοντας αρμονικά το φυσικό κάλλος, με κυρίαρχα στοιχεία τους βράχους και τα πεύκα, με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, η Λίμνη Βουλιαγμένης αποτελεί προορισμό για αναψυχή, χαλάρωση, κολύμπι, φαγητό και καφέ. Σε ένα τοπίο καρτποσταλικής ομορφιάς, που μόνο σαν ψεύτικο φαντάζει στα μάτια του επισκέπτη, θα βρείτε τις εγκαταστάσεις της καφετέριας όπου θα απολαύσετε καφέ και σνακ με θέα στο παραμυθένιο σκηνικό της λίμνης.

Fragma

Απέναντι ακριβώς από το φράγμα στη Λίμνη Μαραθώνα και με απρόσκοπτη θέα σε αυτό, το Fragma είναι ένα all day στέκι που ενδείκνυται για ολιγόωρη χαλαρωτική απόδραση από το κλεινόν άστυ. Η θέα που πραγματικά μαγνητίζει τα βλέμματα, συγκαταλέγεται στα δυνατά σημεία του, καθώς το μάτι χάνεται στο πανέμορφο τοπίο της λίμνης.

Εδώ, μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα σας με αρωματικό καφέ, συνοδεία κρύων ή ζεστών snacks, να πάρετε το μεσημεριανό σας γεύμα ή να το επισκεφτείτε την ώρα του σούρουπου –σίγουρα η πιο ιδανική για τη συγκεκριμένη τοποθεσία και τον περιβάλλοντα χώρο– απολαμβάνοντας μαζί με τη θέα και το αγαπημένο σας cocktail.

Λακκαγκίνη

Σε ένα μοναδικό κατάφυτο φυσικό περιβάλλον, στις Αφίδνες, το Λακκαγκίνη στα Κιούρκα μπορεί να μετατραπεί στο αγαπημένο σημείο αναφοράς σας για όλη την διάρκεια του χρόνου. Πόσο μάλλον τώρα που η ανακουφιστική δροσιά του πράσινου μοιάζει πιο απολαυστική από ποτέ.

Δίνοντας την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε κάποιο ορεινό χωριό (και μάλιστα σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας), πρόκειται για έναν πολυχώρο που συνδυάζει την επαφή με τη φύση και διαθέτει εστιατόριο και cafe, για όλες τις ώρες της ημέρας. Οι ιθύνοντες, μάλιστα, έχουν δημιουργήσει έναν μικρό ζωολογικό κήπο που κλέβει τις εντυπώσεις.