Πολλοί είναι οι άνθρωποι που πηγαίνουν σινεμά για να δουν μόνο θρίλερ, ταινίες δηλαδή που θα τους κρατάνε συνέχεια σε αγωνία και θα νιώσουν αυτή την αίσθηση του τρόμου καθώς πετάγονται από το κάθισμά τους.

Η βιομηχανία του Hollywood όμως για να δελεάσει το κοινό ώστε να επισκεφθεί τις αίθουσες του κινηματογράφου, γνωρίζει ότι πρέπει να δημιουργήσει ένα τρέιλερ το οποίο θα στείλει το κατάλληλο μήνυμα, ετοιμαστείτε να τρομάξετε.

Για να δούμε λοιπόν ποια είναι τα 10 πιο τρομαχτικά τρέιλερ ταινιών θρίλερ…

Στην ταινία «Childs Play» ο Lakeshore Strangler χρησιμοποιεί βουντού για να μεταφέρει την ψυχή του σε μια κούκλα.

Η ταινία «The Texas Chain Saw Massacre» έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία με 5 επακόλουθες ταινίες και μια σειρά από βιβλία βασισμένα πάνω του. Η αρχική ταινία όμως του 1974 είναι η καλύτερη.

Στην ταινία «Scream» ένας δολοφόνος έχει παρακολουθήσει πολλά θρίλερ και θέλει να πρωταγωνιστήσει στην δικιά του.

Στην ταινία «Halloween» ο Michael Myers δολοφονεί την αδερφή του στην ηλικία των 8 και δεν ανταποκρίνεται στις θεραπείες. Καταφέρνει να δραπετεύσει από την ψυχιατρική κλινική και κανένας δεν είναι ασφαλείς.

«The exorcist» θεωρείται από τα σπουδαιότερα θρίλερ προκαλώντας το τρόμο χιλιάδων στις αίθουσες του κινηματογράφου.

Η σκηνή στο μπάνιο της ταινίας «Psycho» είναι μια από τις πιο εικονικές σκηνές όλων των εποχών.

Στην ταινία «Rosemary’s Baby» το μόνο που θέλει η Rosemary είναι να αποκτήσει ένα παιδί αλλά μια αίρεση προσπαθεί να φυτρώσει στην μήτρα της τον απόγονο του Σατανά.

Η ταινία «The Shining» όταν κυκλοφόρησε το 1980 δέχτηκε ανάμικτες κριτικές αλλά με το πέρασμα του χρόνου θεωρήθηκε μια από τις πιο τρομαχτικές ταινίες όλων των εποχών. Αξέχαστη είναι και η ερμηνεία του Jack Nicholson.

Κυκλοφορούσαν φήμες ότι κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Omen» έγιναν διάφορα ατυχήματα στα μέλη του πληρώματος.