Η συμμετοχή του Victor Vernicos στο δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2023 που διεξήχθη τη νύχτα της Πέμπτης (11/5) στην «M&S Arena» του Λίβερπουλ δεν εξελίχθηκε όπως εκείνος και η ελληνική αποστολή ονειρεύονταν, μιας και δεν επιτεύχθηκε η πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό, ωστόσο, ο 16χρονος τραγουδιστής φαίνεται πως κρατάει τα θετικά.

Στο πρώτο μήνυμά του μετά την ολοκλήρωση της βραδιάς και της ανακοίνωσης του αποκλεισμού της Ελλάδας από το μεγάλο τελικό του Σαββάτου (13/5), έγραψε σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Σας αγαπώ όλους. Πολλά περισσότερα έρχονται. Ευχαριστώ όλους τους fans της Eurovision για την απίστευτη εμπειρία».

Ο Victor Vernicos ανέβηκε 8ος στην σκηνή για να τραγουδήσει το κομμάτι του «What They Say» και κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα του κοινού που είχε γεμίσει την αρένα. Ωστόσο, οι τηλεθεατές δεν τον επέλεξαν γα να περάσει στον τελικό του θεσμού κι έτσι ολοκληρώθηκε η προσπάθειά του. Στον τελικό προκρίθηκαν Αλβανία, Κύπρος, Εσθονία, Βέλγιο, Αυστρία, Λιθουανία, Πολωνία, Αυστραλία, Αρμενία και Σλοβενία.

Οι αναρτήσεις της Μαρίνας Βερνίκου

Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του Victor Vernicos στην σκηνή, η θεία του, η διάσημη φωτογράφος Μαρίνα Βερνίκου, έκανε σειρά αναρτήσεων στον λογαριασμό της στο Instagram δείχνοντας την υποστήριξη στο νεαρό τραγουδιστή. Έγραψε «Good Luck» και «We Love» τον Victor Vernicos εκφράζοντας έτσι την αγάπη της για τον ανιψιό της.

Πρόσφατα, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου, η Μαρίνα Βερνίκου, είχε τονίσει: «Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τον ανιψιό μου που μας εκπροσωπεί στη Eurovision. Είναι περήφανο όλο το σόι για τον Βίκτωρα».